Choose your language

  • Global delivery.
  • Secure payment.
  • Love for basketball.
  • Your shopping cart is empty

    This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

    Continue shopping Sign in

Adidas Crazy Light Boost 2018

DB1072
€130.00

Details

Ko lahkotnost in prilagodljivost ''srečata'' boost tehnologoijo'', dobimo nove adidas Crazy Light Boost 2018.

  • Obutev je zasnovana za hitro spremembo smeri in hitrosti, vrhunsko kombinacijo pa omogoča lahek in prilagodljiv zgornji del. 
  • Boost zagotavlja izjemno odzivnost. 

POSEBNOSTI

  • boost tehnologija.
  • textilni zgornji del za prijeten in trpežen občutek. 
  • TPU za bočno stabilnost.

Pod radarjem
Morda je ta naslov članka za Adidas Crazylight Boost 2018 več kot primeren, saj je tokrat beseda o nizkem košarkarskem športnem copatu. Morda tudi zato, ker po videzu to ni ravno športni copat, ki že ob prvem pogledu vzame dih. Morda tudi zato, ker to ni par, ki bi ga zvezdniki NBA neprestano nosili (čeprav je recimo Andrew Wiggins imel svojo različico „Rookie of the Year“).

Kakorkoli, podobno kot lahko najboljši torpedo ali bojno letalo pride neopaženo ali pod radarjem, je enako tudi pri tem modelu. Namreč, ta serija, ki je prisotna že skoraj deset let, je zaradi svojih številnih kvalitet zelo dobro poznana vsem pravim zanesenjakom. Poleg tega pa se zdi, glede na to, da v letu 2017 ni bilo izdaje modela Crazylight Boost, da so se v Adidasu odločili ta športni copat še izboljšati.

Za začetek, serija Crazylight je bila od nekdaj poznana po tem, da gre za izredno lahek športni copat, kar pravzaprav izhaja že iz samega imena. Pri letošnjem modelu gre sicer za rahlo odstopanje od tega, saj je športni copat nekoliko težji (čeprav samo neznatno), in to z namenom, da bi drugi del imena – znameniti Adidasov boost – prišel do polnega izraza. To je precej podobno kot pri modelu Harden 2 , rezultat pa je nadpovprečna stabilnost in absorpcija doskoka in vseh premikov.

Morda je največji napredek v primerjavi z modelom iz leta 2016 dosežen pri stabilizaciji pete, tako da je bil tudi ta „izziv“, ki se je pojavil takrat, zmanjšan na absolutni minimum. Še ena stvar, po kateri se Crazylight Boost 2018 loči od večine konkurence, je material zgornjega dela, ki je iz sintetičnega tekstila in nima običajnega mesha ali usnja, zaradi česar se lahko ta športni copat izjemno enostavno obuje in uživa v njegovem nošenju.

Seveda, najboljše vedno pride na koncu: GRIP! Ta športni copat se odlično odziva na vse vrste površin, podplat pa je tako kakovosten in vzdržljiv, da boste brez težav lahko pokazali svojo prevlado tudi na zunanjih betonskih površinah. Za zaključek, ta športni copat je odlična izbira za prave poznavalce, katerim niso pomembni videz ali priznani modeli, temveč jim je najpomembnejši sam športni copat, v katerem lahko igrajo kjerkoli in kadarkoli. In seveda izkažejo svojo prevlado.

Nike

Nike, the largest sports company in the world, is present in almost all sports: basketball, soccer, athletics, football, tennis, etc. They are focused on continuous development by introducing various new technologies such as Dri-FIT, Air Max, Air Zoom, Therma-FIT, Lunarlon, Flyknit, Air Zoom Strobel, React foam, etc. that give athletes an advantage so they can achieve even better results. In the world of basketball, their quality is represented by Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Paul George and others.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other