Choose your language

  • Global delivery.
  • Secure payment.
  • Love for basketball.
  • Your shopping cart is empty

    This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

    Continue shopping Sign in

adidas Dame 4 “Start to Finish”

by4495
€120.00

Details

Damian Lillard nas zopet navdušuje in novi DAME 4 so poklon trenutkom, ki so ga naredili igralca, kot je danes.

  • BOUNCE™ oblazinjenje omogoča udobje in fleksibilnost.
  • Tekstilni zgornji del omogoča dihanje in zmanjšuje težo obutve.
  • Neopren ovratnik okoli gležnja za odličen občutek in podporo gležnjem.
  • Na obutvi detajli  Damian Lillard.
  • Vzorec v tkanini predstavlja prehod časa.

VSAKA OBUTEV IMA SVOJO ZGODBO
Večina košarkarskih navdušencev pozna slog igre enega od najbolj cenjenih organizatorjev igre v ligi, Damiana Lillarda. Lillard s svojimi predstavami in hladnokrvnimi meti v clutch trenutkih igre z rezultatom vleče osrednje moštvo Portland Trail Blazers v zelo močni in izrazito naporni Zahodni konferenci NBA lige. Kot sam igralec ne dobiva dovolj pozornosti in priznanja za svoje vrhunske predstave, na podoben način tudi njegovi športni copati prehajajo mimo radarjev. Po resnično odličnih športnih copatih Dame 3 je v Grosbasket prišel model Dame 4, ki se s svojo zmogljivostjo in dizajnom dviga za en nivo nad predhodni model.

Začnimo z materialom in oprijemom podplata. Podplat je izdelan iz gume z zelo zanimivim vzorcem, katerega nismo imeli priložnosti videti še na nobenem od predhodnih adidas modelov. Kot so na sami predstavitvi modela poudarili tudi oblikovalci, utori metaforično predstavljajo minljivost časa. Dizajn podplata je zanimiv, robovi na njegovem zgornjem delu pa prispevajo k nekoliko agresivnemu, pa vendar skladnemu videzu. Oprijem je zelo dober in samo nekaj odtenkov ga loči od tega, da bi bil odličen. Bounce tehnologija v podplatu, katero tudi sicer košarkarska stroka odlično sprejema, nudi igralcu občutek vrhunske stabilnosti pri doskoku, zaradi samega položaja noge v športnem copatu pa tudi izrazito varnost.

Zgornji del je izdelan iz dveh vrst materiala. Prvi material je mesh, ki poteka od prstov pa do obeh stranskih delov stopala, drugi material pa je neopren, ki poteka od samega sklepa, preko Ahilove tetive, pa do pete. Vse to prispeva k vrhunski gibljivosti in udobnosti. Zavezovanje samega športnega copata je zelo dobro, najpomembnejše pa je, da noga tekom celotnega igranja ostaja “zaklenjena” v športnem copatu.

V Grosbasketu vam je ta športni copat na voljo v treh barvah za odrasle, Rip city, White in Start to finish ter kot Black v otroški verziji. Kaj pa cena? S ceno 120 EUR spada v skupino cenovno ugodnih signature športnih copat, s svojo zmogljivostjo in kakovostjo izdelave pa diha za vrat bolj izpopolnjenim modelom. Tako kot se sam Lillard kot igralec vse bolj razvija, vzporedno tudi njegovi signature športni copati postajajo vse boljši! In zato je pravi čas za nakup odličnih Dame 4 športnih copat, ki vas ne bodo razočarali in vam bodo nudili na stotine ur uživanja v igranju košarke. Kot bi dejal sam Lillard: “You know what time it is? It's Dame time, baby!”

Damian Lillard

One of the best NBA players during last seconds of a game and a favorite of the fans. In addition to basketball, his music career is also looking good because in 2016 he released his first rap album titled The Letter O. In honor of the letter O, Lillard wears the number #0 on his jersey, which marks his life journey - from Oakland through Ogden to Oregon, where he plays for the Portland Trail Blazers. Dangerous both from a great distance and close to the hoop, he outplays defenders in the adidas D. Lillard sneakers. These models reflect Lillard's unpredictability and fearless performance on the floor. He says that his shoes must be accessible to everyone. Do you want to be unstoppable when it matters the most?

adidas

adidas is a German sports giant based in Bavaria, known as the largest European sports equipment manufacturer covering all sports, with an extremely strong presence in the lifestyle category through collaborations with stars such as Kanye West, Pharrell and Rita Ora. The company’s basketball ambassadors are Derrick Rose, Damian Lillard, James Harden and Donovan Mitchell, and they all enjoy benefits from their revolutionary Boost and Lightstrike technologies.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other