Choose your language

 • Global delivery.
 • Secure payment.
 • Love for basketball.
 • Your shopping cart is empty

  This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

  Continue shopping Sign in

Massage Bar™ SKLZ

SK6800133
€42.00

Details

Ste tudi vi eden tistih, ki se pred treningom še vedno poslužujete statičnih razteznih vaj, ki so vas učili v osnovni šoli oziroma teh sploh ne opravite? Statistične analize v športnem treniranju govorijo, da vsaj 85% športnikov pred treningom ne opravi aktivacije mišične ovojnice, ki stimulira in pripravi mišice za trening.

Ali ste vedeli?

Športniki, ki pred treningom ustrezno ogrejejo mišice z aktivacijo fascije imajo manj poškodb, kot tisti, ki tega ne opravijo oziroma se poslužujejo samo statičnega raztezanja. Najboljša metoda raztezanja je zagotovo dinamično raztezanje v kombinaciji z aktivacijo mišične ovojnice, ki jo lahko opravite z Masažno palico SKLZ. Massage Bar™ SKLZ vam omogoča, da z ergonomsko oblikovanim dizajnom dosežete še večji pritisk na mišice in globlje masiranje tkiva. Masaža z Massage Bar™ SKLZ vpliva na večjo fleksibilnost in hitrejšo regeneracijo mišic.

KAKO SE UPORABLJA MASSAGE BAR™ SKLZ?

Masažna palica je primerna za učinkovito samomasažo in aktivacijo mišic. Primerna je za uporabo na stegnih, mečih, rokah, vratu in ramenih. Masažno palico močno primete z obema rokama in s sredico valjate mišico do točke največje bolečine. Masažo ponavljate dokler mišična vlakna ne postanejo sproščena in bolj fleksibilna. Palica je primerna tudi za masažo zadnje lože vendar ne v obliki samomasaže temveč s pomočjo partnerja.

LASTNOSTI PRIPOMOČKA

 • Primerna za miofascialno terapijo zaradi razbijanja vozličev.
 • PRED in PO treningu za povečanje pretoka krvi in hitrejše obnove mišic.
 • Edinstveni valji omogočajo učinkovitejšo masažo ob nežnejšem kontaktu s kožo.
 • Uporaba ne povzroča ščipanja in vlečenje kože.
 • Za zelo učinkovito globoko masažo tkiva.
 • Širina masažne površine palice je 50 cm.

SKLZ

American company SKLZ with its headquarters in California was founded in year 1999, with the aim to contribute to the maximum development of the physical potential of athletes. The expertise and many years of experience of large number of coaches who had knew exactly what their athletes and clients need for achieving better results had very powerful influence to the overall SKLZ development. The SKLZ equipment enables that the professional and recreational athletes develop their physical potential and become faster, more accurate and stronger, and also take care for the successful regeneration of the body.