Choose your language

 • Global delivery.
 • Secure payment.
 • Love for basketball.
 • Your shopping cart is empty

  This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

  Continue shopping Sign in

Adidas Harden Volume 1 ''Yacht Party'' BG

- 40%
BW1110
€130.00 €78.00

Details

Ultra odzivna obutev, ki se poklanja odličnemu James Hardnu, zvezdniku lige NBA.

 • Nizek profil, ki v vas prebudi dinamičnost, hitrost in ultra-odzivnost. 
 • Boost tehnologija še nikoli ni bila tako odzivna: več, kot daš, več dobiš. 
 • TPU obloga za dodatno stabilnost. 
 • Udobna tekstila podloga. 
 • Na peti 3 črte Adidas. 
 • Za vrhunski oprijem na igrišču poskrbi podplat, ki je dobil svoj navdih po geometrijskem Fibonaccijevem zaporedju.

VSAKA OBUTEV IMA SVOJO ZGODBO
Adidas je v sodelovanju z James Hardenom izdal njegovo prvo »signature« obutev, imenovano Harden Vol. 1. James Edward Harden Jr. se je rodil leta 1989 v Los Angelesu, Kaliforniji.

Kot študent je igral košarko na kolidžu v Arizoni, kjer je že dosegal odlične rezultate, nato pa je bil leta 2009 izbran kot tretji igralec na NBA draftu. Izbrala ga je ekipa Oklahoma City Thunder, s katero je leta 2012 dosegel naziv »šestega NBA moža leta« (NBA Sixth Man of the Year) in prodor vse do NBA finala. V finalu se je ekipa soočila z Miami Heat, v kateri je bil takrat tudi LeBron James, ki je bil tega leta imenovan za MVPja finala. V naslednji sezoni je bil Harden »zamenjan« v Houston. Pri Rocketsih se je Harden resnično razcvetel in dokazal, da je eden najboljših strelcev v ligi. Obutev Harden Vol. 1 vsekakor pooseblja Jamesovo kreativnost ter močno izraznost tako na igrišču kot izven njega.

Harden je o sodelovanju z Adidasom povedal naslednje: »To je bilo moje prvo oblikovanje obutve od začetka. Z Adidasom smo želeli zavzeti nekaj drugačnega, biti iskreni do tega kar smo in se tako diferencirati od ostalih. To je bila res edinstvena priložnost in delo, ki smo ga vložili v obutev, jo dela zelo pristno. Odprti smo do idej en drugega in nikakor nismo želeli samo postaviti obutve na polico in reči »To je James Harden«. Narejene so za moj način igre in v obutvi boste videli moj stil, različna občutenja, majhne detajle in zgodbe, ki predstavljajo, kdo sem.«

James Harden

From a talented guard in Oklahoma to the Most valuable player in the NBA… James Harden has conquered competition on an individual level and is now chasing a championship. He grew up in Los Angeles and then entered the league through Arizona State University. In 2009, he began to grow a beard, which then became his trademark and nickname, recognizable almost all over the world. League MVP, nine-time All-Star and gold medalist with the US national team at the 2014 World Cup and the 2012 Olympics, he decided to work with adidas. With his sense for penetration, space and time, fearlessness and exceptional precision, he has won over even the most demanding basketball fans and Harden's clothes and his own model of adidas Harden basketball sneakers are becoming increasingly popular among everyone who likes to look good.

Nike

Nike, the largest sports company in the world, is present in almost all sports: basketball, soccer, athletics, football, tennis, etc. They are focused on continuous development by introducing various new technologies such as Dri-FIT, Air Max, Air Zoom, Therma-FIT, Lunarlon, Flyknit, Air Zoom Strobel, React foam, etc. that give athletes an advantage so they can achieve even better results. In the world of basketball, their quality is represented by Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Paul George and others.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other