Choose your language

  • Global delivery.
  • Secure payment.
  • Love for basketball.
  • Your shopping cart is empty

    This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

    Continue shopping Sign in

Under Armour Hovr Havoc Low ''Midnight Navy''

- 40%
3020618-401
€110.00 €66.00

Details

Under Armour Hovr Havoc.

  • Zaščitna dvoplastna mreža s TPU nad prsti za dodatno zaščito.
  • Oblazinjenost okoli gležnjev za dodatno oporo in udobje.
  • EVA vložka za podporo pod nogami.
  • Vmesni podplat HOVR.
  • TPU na straneh za dodatno stabilnost.
  • Podplat iz gume preprečuje drsenje na gladkih površinah.

VSAKA OBUTEV IMA SVOJO ZGODBO
Mi vsi zelo dobro vemo, kateri šport je edini glavni in najboljši. Prepričani smo, da poznate vsaj eno osebo, ki se navdušuje nad tekom, pa tudi sami smo stopili v stik z nekaj takimi osebami, predvsem z namenom raziskave teme, o kateri pišemo danes. Govora je o tehnologiji HOVR iz Under Armour, ki je po izjemno pozitivnih rezultatih in izkušnjah v tekaškem svetu krenila proti tistemu, kar je nam najbolj poznano – proti parketu in terenom pod obroči. In to v obliki modela HOVR Havoc.

Video o tem, kako Under Armour vidi oziroma predstavlja (tekaški) HOVR, si lahko ogledate tukaj, mi pa lahko potrdimo, da potem, ko ugasnejo bleščeče luči marketinga iz video posnetka, ta tehnologija resnično nudi „tisto nekaj“. Tu gre za peno, katere cilj je narediti vsak korak lažji, vendar pa istočasno vsakemu koraku povrniti energijo, na podoben način kot deluje vzmet. Ta povratek je ojačan s tehnologijo Energy Web, ki kot mreža zapira HOVR peno in resnično lahko trdimo, da je Under Armour tukaj na poti do nečesa resnično dobrega. Naj še enkrat poudarimo, da je vse to preizkušeno in potrjeno, občutek hoje/teka/skakanja pa je resnično poseben.

https://twitter.com/glavahead/status/1040957803144392704

https://twitter.com/glavahead/status/1040957991770570758

https://www.instagram.com/p/Bnv7jiblUa-/

Za to priložnost je bil preizkušen model HOVR Havoc low Midnight Navy in ta športni copat je takoj navdušil z lahkoto obuvanja in zavezovanja ter z dejstvom, da je v njem točno dovolj prostora, ki preprečuje nepotreben pritisk na stopalo in da istočasno s svojo čvrstostjo daje občutek sigurnosti. Najboljše pri vsem pa je, da so pozitivni vtisi okrog tega še bolj izraziti po nekaj nošenjih, ko se športni copat v popolnosti prilagodi vašemu stopalu.

Če vzamemo HOVR kot temelj tega športnega copata, je Under Armour naredil pravo stvar, ko se je pri ostalih pomembnih delih odločil za uporabo enostavnih in preverjenih rešitev. Za začetek, podplat je preverjena brezčasna klasika v obliki ribje kosti. O kakovosti same izvedbe smo pisali že prej pri UA modelu Heat Seeker. Morda je najbolj enostavna potrditev te kakovosti dejstvo, da boste tudi na parketu, ki ni popolnoma čist, lahko slišali squeak zvok. Dodaten bonus je tudi v tem, da podplat enakovredno dobro opravlja svoje delo tudi na zunanjem terenu.

Zadnja polovica zgornjega dela je izdelana iz mrežastega materiala, ki je bistven dejavnik pri predhodno omenjeni udobnosti in je dodatno ojačana s TPU stabilizatorjem na peti. Z druge strani pa je prek sprednje polovice „prevlečen“ gumijast sloj, ki poleg omogočanja dodatne čvrstosti ščiti in podaljšuje življenjsko dobo dela, ki pri večini mrežastih športnih copat  „nastrada“ najprej.

Ko vse to seštejemo skupaj, dobimo športni copat, ki je kvaliteten, funkcionalen, enostaven, pa tudi atraktiven na pogled. In za vse to si zagotovo zasluži tudi naše priporočilo.

Za konec (in za vsak slučaj) delimo tudi spot Josha Jacksona, poleg katerega ta model promovirajo tudi Terrance Ferguson, Will Barton in Dennis Smith Jr. Če je torej ta športni copat dober njim, potem je v njem zagotovo nekaj. Dejansko si številni oboževalci že želijo, da HOVR postane smerokaz za prihodnje UA modele. In med njimi smo tudi mi.

Under Armour

Under Armour (UA) was founded in 1996 by former American football player Kevin Plank. When he compared a completely wet T-shirt under a jersey with dry compression shorts after practice, he came up with the idea to make a T-shirt from synthetic materials to ensure that skin stays dry. Plank started the business in his grandmother’s garage, and the success brought him to the Forbes billionaires list. Today, UA produces a wide range of sports and lifestyle equipment, including footwear, which they began producing in 2006. Their main basketball ambassadors are Steph Curry and Joel Embiid.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other