Kratka majica Jordan '88'

ID: 657893C010

Preveri, kje se nahaja

Cena: 35,00 €

* Obvezna polja

Opis

Podrobnosti

Majica za udobje s stilom in podobo ikone. Ponuja vam svežino skozi ves čas nošenja, ki jo zagotavlja Dri-FIT tehnologija. Na sprednji strani sitotisk podoba Michaela Jordana s številko 23. Rebrasti ovratnik poveča vzdržljivost in poskrbi za boljše prileganje.

MATERIAL: Dri-FIT 100% bombaž

Dodatne informacije

Dodatne informacije

TehnologijaDri-FIT
MaterialBombaž

Mnenja

Napišite svojo oceno in predlagajte prijateljem.

Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo ocene. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte

Dostava

X

Ocenite strošek dostave

Zaloga po trgovinah

V spodnji tabeli lahko preverite, na katerih lokacijah je izbran artikel na zalogi. Če nakupujete iz Slovenije, artikel pa je na zalogi na naši lokaciji v Zagrebu, pomeni, da se bo dostava paketa na vaš naslov podaljšala za predvidoma 2 dni.

Zaloga na spletni strani se posodablja vsakih 30 minut, zaradi česar obstaja možnost, da v času vašega nakupa podatek o lokaciji ni več aktualen.

V primeru, da artikla v trenutku vašega spletnega naročila ni na zalogi, boste o tem ustrezno obveščeni.

VELIKOSTSPLETNA TRGOVINALJUBLJANAZAGREB
L
M
S
XXL
X

Ocenite strošek dostave

  •  

    Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
    #ChangingTheGame

    Choose your location

    Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.