Kako nakupovati

Za vašo lažjo orientacijo in enostaven nakup smo pripravili navodila kako nakupovati v naši spletni trgovini.

 1. Iskanje artiklov

Če želite poiskati določen izdelek, lahko to storite na dva načina:

1.) V zgornjem vrstici nad orodno vrstico MENI boste našli povečevalno okno »Išči po trgovini«, kamor napišete vrsto izdelka, ki ga želite iskati (npr. »košarkarski copati«) ali pa konkretno ime izdelka (npr. »Jordan Super.Fly 3«). Prikaže se eden ali več izdelkov, ki sovpadajo z vnesenim geslom.

2.) V zgornjem meniju izberete glavno kategorijo artiklov, za katere se zanimate (npr. »obutev«, »moški«), in nato izbor še bolj omejite po danih podkategorijah (npr. »košarka«, »ceni« itd.). Pokazali se vam bodo vsi izdelki v izbrani kategoriji.

 

  2. Izbor izdelka

S klikom na sliko izdelka se pokažejo podrobnejše informacije. Izberite pravo velikost in število kosov.

Velikost obutve se glede na znamko ne razlikuje, razlikuje se le model obutve, ki je lahko širši oz. ožji od obutve, ki jo trenutno nosite. Zato pazljivo preverite našo tabelo velikosti in se v primeru, da ste zamenjali znamko obutve orientirajte po centimetrih, ki izražajo enako velikost ne glede na znamko. V primeru, da o velikost niste prepričani, obiščite našo trgovino Grosbasket v Ljubljani na Ukmarjevi 6. Če do trgovine ne morete priti, obutev naročite preko spleta in v primeru, da vam ne bo odgovarjala, jo bomo zamenjali. Nato pritisnete gumb »V košarico« in artikel bo prestavljen v nakupovalno košarico.

Zdaj lahko nadaljujete z nakupom drugih izdelkov ali pa preidete v košarico za dokončanje nakupa. Vaše stanje v košarici lahko kadarkoli preverite s klikom na nakupovalni voziček v desnem zgornjem kotu nad orodno vrstico.

 

 3. Izpolnite svoje kontaktne podatke

V prvem koraku v košarici izpolnite svoje kontaktne podatke in podatke o naslovu za pošiljanje. Tukaj lahko tudi odkljukate možnost registracije za kasnejšo uporabo in se prijavite na naše e-novice.

 

 4. Izberite način dostave

V drugem koraku izberete način dostave.

Hitra pošta (dostava na dom)

Če ste izbrali to možnost, vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov, ki ga boste navedli. Možno je plačilo po predračunu, s kreditno kartico ali s PayPalom.

ali

Osebni prevzem v trgovini

Če ste izbrali to možnost, lahko svoj izdelek osebno prevzamete na naslovu trgovine Ukmarjeva ulica 6, Rudnik, 1000 Ljubljana. Možno je plačilo z bančno kartico, kreditno kartico ali gotovino.

 

 5. Izberite način plačila

V tretjem koraku izbere način plačila. Možnosti so:

Po predračunu

Stranka na podlagi izdanega predračuna plača naročeni izdelek, zadrži potrdilo in v naslednjih dneh prejme svoje naročilo brez kakršnih koli dodatnih obveznosti. Ko je kupnina na računu podjetja, se naročilo pošlje naročniku. Ker je kupnina že nakazana, vam dostavna služba v primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, ponudi možnost, da pusti paket na izbranem mestu, a le po predhodnem dogovoru z vami in vašo odobritvijo.

PayPal

PayPal je online-bančni sistem, ki omogoča plačila in prenos denarja na spletu. Namen PayPala je, da naredi plačila na spletu enostavna in varna za uporabo, tako za kupce kot za prodajalce.

Plačilo preko PayPala je varno e-plačevanje s kreditno kartico. Zagotavlja varno poslovanje med prodajalcem in kupcem. Uporablja se anonimno, hitro in varno. Kupec nakaže kupnino na dogovorjeni račun prodajalca, nakar se pošlje naročeni izdelek. Ker je kupnina že nakazana, vam dostavna služba v primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, ponudi možnost, da pusti paket na izbranem mestu, a le po predhodnem dogovoru z vami in vašo odobritvijo.

Kreditne kartice

Sprejemamo naslednje kreditne kartice: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro in Diners.

Plačilo preko kreditne kartice je varno e-plačevanje s kreditno kartico. Zagotavlja varno poslovanje med prodajalcem in kupcem. Uporablja se anonimno, hitro in varno. Kupec nakaže kupnino na dogovorjeni račun prodajalca, nakar se pošlje naročeni izdelek. Ker je kupnina že nakazana, vam dostavna služba v primeru, da se v času dostave paketa ne nahajate na izbranem naslovu, ponudi možnost, da pusti paket na izbranem mestu, a le po predhodnem dogovoru z vami in vašo odobritvijo.

Ob prevzemu

Ponujamo vam tudi možnost plačila ob prevzemu. Takšno plačilo je možno samo z gotovino. Ko stranka prejme paket, plača vrednost paketa dostavni službi, v nasprotnem primeru paketa ne more prevzeti. V primeru, da vas dostavna služba ne more priklicati, vam bodo pustili obvestilo.

 

 6. Vnesite kodo za popust ali komentar

V košarici nakupa lahko vnesete tudi promocijsko kodo ali komentar. Promocijska koda je koda, ki jo navadno posredujemo preko e-pošte, letakov in družbenih omrežij. V primeru, da ste zasledili našo promocijsko kodo, jo lahko uporabite v naši spletni trgovini na naslednji način:

1.) Ko izberete svoje izdelke, jih vnesete v košarico. Izberite »Zaključi nakup«.

2.) V nakupovalni košarici vnesete svojo kodo v »KODA ZA POPUST«. 3. Po vnosu kode izberite »UPORABI KODO« in vaš popust bo avtomatično obračunan. Vrednost kode je vnaprej določena in izraža popust na celoten nakup ali določen izdelek. Uporabiti jo je potrebno do določenega datuma (izjema so posebne kode, o katerih je kupec obveščen).

Koda ne velja na posebej označene izdelke. Različne promocijske kode se med seboj ne seštevajo. V primeru napačno vnesene kode vas bo sistem o tem obvestil.

 

  7. Pregled nakupa in oddaja naročila

Ko izpolnite vse podatke, vse še enkrat pozorno preglejte in pritisnite na moder gumb »Oddajte naročilo«. O vseh naslednjih korakih boste obveščeni preko elektronskega naslova, ki ste ga vnesli pri registraciji.

 

Nameravate večkrat kupovati v spletni trgovini Grosbasket?

Razmislite o tem, da se registrirate v naši spletni trgovini. S tem boste pridobili naslednje prednosti:

• Kot registrirana stranka, boste v prihodnosti hitreje in lažje izbirali. Vaš naslov bo shranjen, tako da vam ga ne bo treba ponovno vnesti, ko boste oddali novo naročilo.

• Kot registrirani stranki vam omogočamo ogled kratkega povzetka vseh vaših naročil in njihove lokacije. Na ta način lahko preverite, ali je bilo vaše plačilo prejeto, odposlano ...

• Ob prijavi se boste lahko z enim klikom prijavili na GB e-novice, v katerih vas bomo obveščali i trenutnih ponudbah, akcijah in ostalih pomembnih obvestilih.

 

Registracija novega kupca je zelo enostavna in hitra:

1. Klikni na povezavo ''Moj račun'' ali »Prijava« nad menijsko vrstico

2. Vpišite svoj e-poštni naslov in geslo (s tem e-poštnim naslovom in geslom se boste potem lahko prijavili v sistem) in kliknite "Prijava".

In vaš račun je pripravljen! 

 

V PRIMERU, DA V DOLOČENEM TRENUTKU POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU, NAS LAHKO VEDNO KONTAKTIRATE NA SPODAJ NAVEDENE PODATKE.

Center za pomoč strankam

E: [email protected]

T: +386 (0)59-344-580 

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.