Majica SONIC COMPRESSION

ID: 1236224C001

Preveri, kje se nahaja

Cena: 24,00 €

* Obvezna polja

Opis

Podrobnosti

Majica z rokavi narejena iz najnovejše tkanine, ki jo ponuja Under Armour. Ponuja vam izjemno udobje skozi celodnevno nošenje. Gladka tkanina poleg udobja zagotavlja tudi oprijeti stil za nemoteni trening. Zaradi posebnega načina izdelava omogoča večjo mobilnost. Anti-vonj tehnologija preprečuje razvoj neprijetnih vonjah.

MATERIAL: poliester, elastan

Dodatne informacije

Dodatne informacije

TehnologijaAnti-Fabric
MaterialPoliester

Mnenja

Napišite svojo oceno in predlagajte prijateljem.

Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo ocene. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte

Dostava

X

Ocenite strošek dostave

Zaloga po trgovinah

V spodnji tabeli lahko preverite, na katerih lokacijah je izbran artikel na zalogi. Če nakupujete iz Slovenije, artikel pa je na zalogi na naši lokaciji v Zagrebu, pomeni, da se bo dostava paketa na vaš naslov podaljšala za predvidoma 2 dni.

Zaloga na spletni strani se posodablja vsakih 30 minut, zaradi česar obstaja možnost, da v času vašega nakupa podatek o lokaciji ni več aktualen.

V primeru, da artikla v trenutku vašega spletnega naročila ni na zalogi, boste o tem ustrezno obveščeni.

VELIKOSTSPLETNA TRGOVINALJUBLJANAZAGREB
LG
MD
SM
XL
XXL
X

Ocenite strošek dostave

  •  

    Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
    #ChangingTheGame

    Choose your location

    Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.