DERRICK ROSE

DERRICK ROSE

Res je, upočasnile so ga številne poškodbe. Kljub temu je D-Rose dokazal, da je popolnoma zdrav eden najbolj atletsko nadarjenih in učinkovitih branilcev v ligi NBA. Po prihodu v ligo NBA iz Univerze Memphis je kot prvi izbor na naboru po prvi sezoni osvojil nagrado za najboljšega novinca, Chicago Bullsi so v njem videli naslednjega MJ-a, v rdečem dresu je leta 2011 osvojil naziv MVP rednega dela sezone in skupno trikrat zaigral na tekmi vseh zvezd. Eksplozivnost ter atraktivnost sta navdušila tudi adidas, ki mu stoji ob strani tudi v težkih časih. Selitve v zadnjih letih še vedno niso omajale njegove želje po igri in dokazovanju, pri košarkarjih po vsem svetu si je priboril spoštovanje, pri mladih pa še vedno velja za enega vzornikov sodobne košarke.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.