GORAN DRAGIĆ

GORAN DRAGIĆ

Goran Dragić je svojo mednarodno košarkarsko pot začel leta 2006 v najmočnejši španski ligi, ACB, dve leti kasneje pa so ga na NBA izboru izbrali Spursi, ki pa so ga poslali v klub Phoenix Suns. Tam se je prvo leto učil od enega izmed najboljših organizatorjev igre, Steva Nasha, vmes eno sezono igral za Houston Rocketse, nato pa je postal glavni organizator igre za Sunse vse do sezone 2015. Leta 2014 je osvojil naziv Most Improved Player lige NBA in le za las zgrešil nastop na All-Star tekmi. Od leta 2015 Gogi oz. »Dragon«, kot ga kličejo čez lužo, igra za Miami Heat. Leta 2017 je na Evropskem prvenstvu prikazal zgodovinsko predstavo in s pomočjo Luka Dončiča in ostalih »zlatih« fantov osvojil naslov prvakov Evrope, nagrado za najbolj koristnega igralca turnirja, s strani italijanskega športnega časnika La Gazzetta dello Sport pa je bil izbran tudi za najboljšega evropskega košarkarja leta 2017.
na stran

7 kosov

na stran

7 kosov

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.