KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Black Mamba. Najprej je pri Lakersih nosil dres s številko 8, kasneje 24. V zgodovino kluba se je zapisal kot igralec z največ odigranimi sezonami, tekmami in minutami, z največ zabijanji, zadetimi meti za 3 točke in prostimi meti ter ukradenimi žogami. Omeniti moramo še 5 naslovov prvakov lige NBA, en naslov najkoristnejšega igralca redne sezone in dva naslova MVP finala lige, dvakrat je bil tudi najboljši strelec lige. Na All-Staru je nastopil 18-krat, štirikrat je bil izbran za MVP-ja, 15-krat v prvo All-NBA ekipo, 12-krat pa v obrambno All-NBA ekipo. Osvojil je tudi dve zlati olimpijski medalji in nanizal še mnogo drugih impresivnih dosežkov, od katerih naj izpostavimo 81 doseženih točk v eni tekmi, kar je drugo najvišje število točk v NBA ligi vseh časov, in pa 60 točk v svoji poslovilni tekmi. Za mnoge kljub prezgodnji smrti ostaja najboljši igralec vseh časov.
na stran

4 kosov

na stran

4 kosov

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.