LUKA DONČIĆ

LUKA DONČIĆ

Luka je že od svojih najstniških let navdušuje košarkarske poznavalce. S 13 leti se je preselil v Španijo, kamor so ga povabili iz madridskega Reala. S 16 leti je kot najmlajši igralec v zgodovini španske lige nastopil na svoji prvi tekmi, v naslednji sezoni pa je s svojo ekipo osvojil naslov prvaka Španske lige. Leta 2017 je na Evropskem prvenstvu Dragiću in drugim starejšim košarkarskim kolegom pomagal do naslova Evropskih prvakov, naslednje leto pa je Real v španski ligi končal kot prvak, Dončić pa kot MVP finala in eden izmed prve peterke tekmovanja. Čas je bil za najmočnejšo ligo sveta in kot 3. so ga na NBA izboru v ekipo povabili Dallas Mavericks. Že v prvi sezoni je navdušil s svojimi atraktivnimi predstavami in 8 trojnimi dvojčki, ki so mu prinesli tudi naziv najboljšega novinca lige. Talent je prepoznal tudi sam Michael Jordan, ki ga je povabil pod okrilje Jordan znamke. Sedaj je le še vprašanje časa, kdaj bomo na naše police dobili prvi model njegovih signature superg.
na stran

33 kosov

na stran

33 kosov

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.