R. WESTBROOK

R. WESTBROOK

Igralec, ki na parketu kljubuje zakonom fizike! Po igranju za UCLA je Westbrook svojo profesionalno pot začel v Seattle SuperSonicsih, ki so se nato preselili v Oklahomo. Po tretji »triple-double« sezoni in izpadom v prvem krogu končnice se je odločil, da bo svojo pot nadaljeval ob boku dolgoletnega prijatelja Jamesa Hardena. Njegovo visoko kvaliteto dokazuje tudi 10-letna pogodba z blagovno znamko Jordan. Eksplozivne, drzne in inovativne – kot Westbrookov okus za modo – so tudi njegove košarkarske superge Air Jordan Why Not Zer0.3. Kot se za košarkarja, ki se požvižga na kritike in na njih odgovarja le na parketu, tudi spodobi, njegovo obutev krasi podoba največjega vseh časov. Jordanove superge z najnovejšimi tehnologijami poskrbijo za nezaustavljivo energijo na parketu!
na stran

21 kosov

na stran

21 kosov

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.