TEAM SERVICE

TEAM SERVICE

Izberite ELITE opremo za vaš klub ali ekipo!

Izberite elitno opremo in opremite vaš klub ali ekipo. Izbirate lahko med priznanimi znamkami, kot so Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, SKLZ in McDavid ter s tem poskrbite za boljšo prepoznavnost vašega kluba ter kakovost vaše opreme. Grosbasket, specializirani ponudnik košarkarske opreme, v sklopu svojih dejavnosti ponuja tudi možnost TEAM SERVICE, kjer se z znanjem in strokovnostjo podrobno posvetimo vašim potrebam in željam ter poskrbimo za enoten izgled vašega kluba ali ekipe.

Grosbasket, vodilni ponudnik košarkarske opreme v Sloveniji, je poleg sodelovanja s klubi, ekipami in šolami košarke s svojo ponudbo usmerjen v razvoj in napredek košarkarjev in košarkaric vseh starostnih kategorij, trenerjev, klubskih delavcev in staršev, ponudba naših partnerjev pa je celovita in skrbno izbrana.

Poleg ponudbe, ki jo lahko najdete na www.grosbasket.com in za katero v obsegu ekipnega nakupa veljajo posebne ugodnosti, TEAM SERVICE ponudba zajema tudi:

  • Košarkarske drese in ogrevalne majice Nike in Adidas.
  • Košarkarske drese in ogrevalne majice, ki jih naredimo po vaših predstavah in željah.
  • Klubske trenirke in puloverje.
  • Športne torbe in nahrbtnike.
  • Kape in nogavice s klubskim logotipom.
  • Ostale dodatke.

 

Dogovorite in rezervirajte vaš sestanek in nam dovolite, da vam pomagamo uresničiti vaše cilje.

 

GROSBASKET TEAM SERVICE

Kontakt
T: 00386 51 318 911 (Matej)

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.