ADIDAS

Adidas je nemški gigant s sedežem na Bavarskem, za katerega lahko rečemo, da je največje evropsko športno podjetje in drugo največje na svetu, prisoten pa domala v vseh športih. Izredno močan pečat pušča v lifestyle kategoriji, kjer so svoj obraz priznanemu podjetju ponudili npr. Kanye West, Pharrel in Rita Ora. Adidas je od leta 2008 uradni opremljevalec NBA ter podpornik več NBA igralcev kot so Derrick Rose, Damian Lillard, James Harden in seveda našega Gorana Dragića. Da je Adidas namenjen v pravo smer, je pokazal pred nekaj leti, ko so razvili popolnoma novo tehnologijo Boost, ki je poskrbela za pravo revolucijo med športno obutvijo.

na stran

Izdelki 1 do 38

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
na stran

Izdelki 1 do 38

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.