MITCHELL & NESS

Mitchell & Ness sta leta 1904 ustanovila Frank Mitchell in Charles Ness v ameriškem mestu Philadelphia. Podjetje je začelo kot specialist za napenjanje teniški loparjev, izdelave golf palic po meri in izdelovanje uniform za lokalne baseball in nogometne ekipe. Leta 1933 je znamka prvič naredila preboj v NFL ligo, ko je začela z izdelavo uniform za Philadelphia Eagels – partnerstvo, ki se je nadaljevalo nadaljnjih 30 let. Podjetje je uspešno raslo, leta 1985 pa doživelo nov preboj. Eden izmed bivših igralcev je želel, da obnovijo baseball jakno, ki jo je nosila leta 1960 pri ekipi Pittsburgh Pirates ter svoj St. Louis Browns dres iz leta 1949. Ta želja je spremenila vse – nastalo je podjetje Mitchell & Ness Nostalgia Co., ki danes ponuja avtentične »vintage« drese in ostala oblačila za lige MLB, NFL, NCAA, MLS in NBA.
na stran

Izdelki 1 do 38

Stran:
  1. 1
  2. 2
na stran

Izdelki 1 do 38

Stran:
  1. 1
  2. 2
 

Že od leta 2014 sobivamo z našo skupnostjo z enim samim ciljem – narediti košarko še bolj popularno. S tvojo pomočjo gradimo močno košarkarsko skupnost ter dvigujemo stil in »performance« na igrišču še na višjo raven. Hvala, ker lahko skupaj spreminjamo igro!
#ChangingTheGame

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.