Air Jordan 3 “Katrina”

O legendarnih trojkicah smo pisali pred kratkim in Nike / Jordan tudi tokrat potrjuje, da lahko vedno dostavi model, ki jih vsi pravi ljubitelji in zbiralci želijo imeti.

AJ 3 »Katrina« imajo prav poseben status, saj njihova prva serija, leta 2006, sploh ni bila na voljo v maloprodaji, vendar samo na dražbah, namenjenih zbiranju denarja za pomoč žrtvam uničujočega orkana Katrina, ki je lepo poprej prizadel države Floride in Texasa, še posebej Louisiano in Mississippi. Zaradi povezave s Katrino, bo tokratna predizdaja (pre-launch) potekala v obliki »blok zabave« v New Orleansu, ki ga je ta naravna nesreča najbolj prizadela.

Posledice uničujočega orkana Katrina.

Pričakovano, supergo tudi tokrat krasijo čiste in preproste linije, posebnost pa je rdeč trak v srednjem delu nad zračno blazino (mudguard), kar obutvi daje še dodatni razlog za vašo zbirko.

Na hrbtni strani ne bo NIKE AIR napisa kot na prejšnjih verzijah, vendar bo peto krasil logotip Jordan Jumpan.

Seveda, na supergi tudi tokrat ostajata slonji vzorec (elephant print) ter tumbled usnje, vse skupaj pa lepo zaokrožuje (že!) 30. obletnico izvirne verzije.

Tudi po predizdaji, AJ 3 »Katrina« prihajajo v limitiranem številu, a v Grosbasketu smo se potrudili pridobiti zadostne količine za vse Jordanove ljubitelje. Se vidimo! 😉

Kategorije