Nike Lebron Soldier 10 – nova različica popularne Lebronove obutve v že 10 izdaji! ”Mlajši brat” Lebronovih superg je znan po temu, da vedno ponudi določeno alternativo ”pravim” Lebronkam.

Vojščak je namreč praviloma lažji in bolj prilagodljiv, zato je v določenih primerih nastopal celo bolj uspešno ter požel več pozitivnih ocen.

Če se ozremo na letošnjo izdajo Soldier obutve, potem lahko rečemo, da je ta vse prej kot običajna in navadna. Za Lebronovo obutev je zgornji del izredno prilagodljiv ter udoben, 3-kratni trak pa poskrbi, da si v vsakem trenutku sami regulirate tesnost obutve, kar je odlična stvar.

soldier-4.jpg

Sicer lahko vidimo malenkost višji zgornji del, ki pa sploh ni moteč ter vas ne ovira pri gibanju. Če že kaj, potem v kombinaciji s trakovi omogoča vašim gležnjem pravo podporo.

soldier-3.jpg

Podplat vas ne bo razočaral, saj Zoom Air tehnologija poskrbi za potrebno udobnost, ko tečete in skačete po igrišču.

844378_416_X_Des.jpg

Vsekakor velja omeniti, da se tako logotip Nike na zadnjem delu obutve kot logotip kralja igrišč na jeziku, v temi svetita. Prijeten dodatek, ki nas spomni, da je Lebron James letos uspel pripeljati naslov prvaka v mesto Cleveland in to po dolgih 52 letih. Ni kaj, Lebronova košarkarska prihodnost se bo vsaj še nekaj let svetila.

Nike Lebron Soldier 10 najdete tukaj.