V soboto, 19. oktobra se je v zagrebški Grosbasket trgovini odvil vrhunski release party za težko pričakovane nove signature superge Jamesa Hardena – adidas Harden Vol. 4!

Na četrto stopnjo glasnosti smo preklopili s kar dvema colorwayema: atraktivnim zeleno-črnim »Green Glow« in z modelom »Barbershop«. Slednji je navdih našel v brivnici, kamor je James kot mali fant zahajal urejat pričesko. S supergami se spominja vseh ur, ki jih je tam preživel in vseh moških pogovorov, ki so se tam odvijali. Da bi tudi za vas pričarali podoben »vibe«, smo v našo trgovino povabili pravega brivca, Edisa, ki je svoje delo odlično opravil!

Brijač Edis v akciji

Ena izmed svetlih točk večera je bil gotovo tudi pogovor z dizajnerjem Filipom Peraićem, ki je posebej za Grosbasket narisal edinstven Hardnov portret!

Filip Peraić, avtor projekta James Harden Illustrated in novi portret

James Harden je znan po svojih norih potezah, posebni mimiki, hitrih korakih in kreativnih trikih in na svetu ni njemu podobnega. V naši nagradni igri IMITIRAJ HARDNA smo iskali tistega, ki bo igralca lahko najbolje oponašal. Tekmovalci so imeli 30 sekund časa, da prepričajo žirijo, in najboljši je dobil svoj par novih Harden Vol. 4!

Zmagovalec nagradne igre Imitiraj Hardna

Hardnova igra pa ni edina njegova prednost. Tudi karakterno je zelo posebna oseba, ki ves čas kaže svojo unikatnost. Zato smo pripravili zabavni HARDEN KVIZ, najboljši pa je domov odnesel darilni bon za Hardnovo kolekcijo v vrednosti 700 kun!

Harden kviz

Celo popoldne smo lahko uživali v dobri glasbi, odličnem vzdušju in hladni pijači. Naslednjič pa se vidimo na Harden Vol. 5 release partyju! ?