Že kaj komaj čakaš vikend? Ta teden ga bo še težje dočakati, saj so poleg Black Friday popustov napovedani kar trije hudi Jordan releasi! Dve supergi sta del Jordanove kolekcije, ki praznuje različnost, drugačnost in talent, The Fearless Ones, tretja pa bo navdušila predvsem ženske ljubiteljice Jordana.

Začnemo že v petek, in sicer prihajajo Air Jordan 1 High OG »Bloodline«, oblečene v visoko kakovostno usnje in Chicago barvno kombinacijo. Model je navdihnila reklama iz leta 1985, v kateri MJ, obut v jordanke, poleti proti obroču in na koncu izjavi: »Who said man was not meant to fly.« Ta stavek najdeš na notranjem podplatu in na enem paru vezalk, ki pridejo s supergami.
Pri nas jih boste lahko dobili ta petek, 29. novembra, od 9. ure naprej po principu »First come, first served«, na voljo pa bodo številke od 35.5 do 48.5.
V soboto, 30. novembra, prihaja še en zelo poseben in omejen model, to so Air Jordan 1 Mid SE x Maison Chateau »Fearless«. Superge so bile zasnovane skupaj s francosko modno znamko Maison Château Rouge, ki želi svetu približati afriško kulturo. Barve in materiali na tem modelu so res edinstveni, zato si le rezerviraj čas v soboto, 30. novembra zjutraj, ko bomo v trgovini od 8. do 9. ure delili številke za in-store raffle, žreb pa bo ob 9:00. Potegoval se boš lahko za pare v velikostih od 40 do 47.5.
Za posladek pa sledi še nekaj za nežnejši spol! Jordan je pripravil posebno izdajo ženskih Air Jordan 11 WMNS »Metallic Silver«, ki so poleg dejstva, da so ene izmed najbolj priljubljenih Jordan modelov, oblečene v bleščice in tako dajejo res luksuzni videz. Dobiš jih v soboto, 30. novembra, od 9. ure naprej, številke od 35.5 do 40.5 pa bodo na voljo le v trgovini.

Se vidimo v petek, ko se bo pri nas dogajalo že od jutra pa vse do 20. ure!