Poznaš zgodbo za LeBronovimi besedami »I Am More Than An Athlete« (»Sem več kot le športnik«)?

Leta 2018 so nekateri NBA zvezdniki, med njimi tudi LeBron, javno kritizirali dejanja ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Novinarki iz kanala Fox News, Laura Ingraham, se to ni zdelo primerno in med svojo oddajo je pripomnila, da naj športniki počnejo tisto, kar najbolje znajo in da naj: »Utihnejo in tapkajo žogo.« (ang. »Shut up and dribble.«).

LBJ se je odzval z Instagram sliko z napisom »I Am More Than An Athlete« (»Sem več kot le športnik«), ki ji je dodal hashtag #wewillnotshutupanddribble.

Od takrat naprej zanj te besede predstavljajo njegovo življenjsko misijo: narediti korak naprej tako na igrišču kot izven telovadnice. Podprl je že mnoge različne iniciative, kot so boj proti podnebnim spremembam in rasni diskriminaciji, odprl pa je tudi osnovno šolo v svojem rojstnem kraju, Akorn, Ohio, ki je namenjena socialno ogroženim otrokom. Že konec prvega šolskega leta je bilo opaziti ogromen napredek pri rezultatih na zaključnih izpitih, poskrbljeno pa je tudi za stroške njihovega nadaljnjega izobraževanja na univerzi, če uspešno končajo to stopnjo.

LeBron James pa blesti tudi na košarkarskem parketu. V zadnjem času je izdal kar nekaj hudih colorwayev svojih najnovejših Nike LeBron Witness 4 in Nike LeBron 17. Ta vikend pa prihaja še en zelo pričakovan colorway Nike LeBron 17 »More Than An Athlete«. Skupaj s supergami dobiš tudi zamenljive jezike, ki jih lahko porišeš in popišeš s priloženimi markerji.

Pri nas bodo te superge najprej na voljo le našim MVP članom. 11. januarja ob 9:00 jih boste lahko ob predložitvi MVP članske izkaznice kupili v naših trgovinah. Če se pari ne bodo prodali, bodo ob 10:00 na voljo online.

Še nisi MVP član pa bi to rad postal? Je zelo preprosto, popolnoma brezplačno, dobiš pa številne ugodnosti! Več informacij in prijavnico najdeš TUKAJ >>