Vsi dobro veste, da ima Grosbasket najboljšo in najširšo izbiro obutve za košarko, za prosti čas, oblačil in dodatkov, vedno pa si prizadevamo, da vam ves ta »gear« pokažemo na najboljši možni način prek našega spleta in družbenih omrežij. Ker imamo te dni malo več časa, smo ob pregledu vseh vsebin, ki jih ustvarjamo za vas, opazili eno malenkost, celo krivico, ki jo želimo popraviti.

V skoraj vsakem review-u (videu oz. blogu), ki ga naredimo, poskušamo omeniti velikost/prileganje superge in vedno vam povemo, na kakšen način določen model objame stopalo oz. ali je model true-to-size. Skoraj vedno omenimo tudi ljudi s širšimi stopali, vendar tokrat želimo, da so prav oni v središču pozornosti. Zato v nadaljevanju predstavljamo modele, za katere se je večina kolegov iz ljubljanske in zagrebške trgovine strinjala, da so najboljši za tiste, ki potrebujete širši model superg.

Nike Lebron 17 (High)

Za kraljevski začetek začenjamo z letošnjim modelom LeBrona Jamesa. Ker smo za to neverjetno supergo že objavili review, predlagamo, da si za več informacij o njej preberete naš blog in pogledate video review. Verjetno najpomembnejša podrobnost v kontekstu tega zapisa je Knitposite material zgornjega dela, ki zagotavlja, da vam superge ne zategnejo stopala, hkrati pa mu dajejo dovolj stabilnosti. Našo ponudbo najdete tukaj.

Under Armour Anatomix Spawn 2

Spawn 2 so prijetno presenečenje sezone, saj gre za superge, ki niso v središču pozornosti kot nekateri bolj »udarni« modeli. Kot smo se že razpisali v enem izmed prejšnjih prispevkov, so njihov glavni adut materiali zgornjega dela kot najbolj anatomski del superge, ker so posebej zasnovani za prilagajanje stopalu, in sicer da ga podpirajo in neomejujejo. Najboljši dokaz tega je dejstvo, da jih z enakim veseljem nosita tako Dennis Smith Jr. kot tudi Joel Embiid, čeprav sta igralca s popolnoma različnimi igralnimi in fizičnimi predispozicijami. Če želite o njih izvedeti več, si vsekakor poglejte tudi naš video review. Poiščite svoj najljubši colorway te superge med štirimi razpoložljivimi barvnimi barvami v naši ponudbi.

Air Jordan 34

Težko je govoriti o košarki in košarkarskih supergah, ne da bi omenili MJ-a. 34. Jordan model za razliko od prejšnjih dveh nima raztegljivega materiala na zgornjem delu, ampak skoraj futuristično in zelo prilagodljivo rešitev, ki bo razveselila tudi »wide footer-je«. Oglejte si impresivne lastnosti modela v tem prispevku ali videu tukaj. Našo precej veliko izbiro colorwayev najdete tukaj.

adidas D.O.N. Issue #1

Za konec pa imamo za vas še nekaj od adidasa in iskreno se je bilo težko odločiti, katere superge te blagovne znamke izbrati, ker obstaja nekaj resnično dobrih širokih rešitev. Zaradi neverjetnega feedbacka naših kupcev smo se odločili za superge Donovana Mitchella. Seveda je tudi tukaj glavni razlog za to mrežast zgornji del, primeren za katero koli vrsto stopal, v kombinaciji z odlično postavitvijo lukenj za vezalke. Za tiste, ki bi si želeli izvedeti še več, smo o podrobnostih o govorili v enem izmed prejšnjih blogov in v videu, trenutne razpoložljive modele pa dobite tukaj.

V ponudbi zagotovo najdete še kakšen model, ki bi bil primeren za tiste s širšimi stopali, mi smo izbrali te 4 in upamo, da smo komu pomagali pri izbiri naslednjih košarkarskih superg, še posebno zdaj, ko je zaradi zaprtja trgovin superge težje poskusiti pred nakupom. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več priporočil, nas lahko vedno kontaktirate preko naših družbenih omrežij in z veseljem vam bomo svetovali!