Pripravili smo napovedi strokovnjakov za sezono 2020/2021 in anketo GM-ov lige NBA.

Danes se začne nova sezona lige NBA, ki jo že težko pričakujemo. V zadnjih nekaj dneh so potekale pripravljalne tekme, ki so dale ekipam končno obliko za začetek sezone. Kot vedno pa so v mrzlico navdušenja padli tudi napovedovalci s svojimi napovedmi in vsakoletna anketa direktorjev, nam poznana kot GM Survey. Vse to nam lahko da fantastičen vpogled v novo sezono.

Da bi bralcem našega bloga omogočili kar najboljši vpogled v vse napovedi, vprašanja in odgovore, smo pripravili vodič po napovedih. Ta vključuje stavniške napovedi za sezono, napovedi dejanskih strokovnjakov lige, vprašanja navijačev in klasični GM survey. Odgovore na vprašanja o poteku nove sezone, ki se vam morda porajajo, pa lahko najdete v našem prejšnjem blogu Vse, kar morate vedeti o začetku lige NBA.

Atlanta Hawks

Trae Young – Bogdan Bogdanović – Cam Reddish – John Collins/Danilo Gallinari – Clint Capela

Ena izmed redkih ekip, ki je bila na to sezono pripravljena z veliko salary-cap prostora in to so tudi uporabili. Pripeljali so Danila Gallinarija, Bogdana Bogdanovića, Krisa Dunna in Rajona Ronda, ob tem pa na šestem mestu nabora izbrali centra Onyeko Okongwuja. Omeniti je treba, da niti ene tekme za Atlanto še ni odigral Clint Capela. Svojih prvih devet tekem odigrajo proti ekipam, ki so imele lani negativen izkupiček (dve od teh sta Brooklyn). Strokovnjaki jim napovedujejo okoli 35 zmag, kar bi načeloma lahko zadostovalo za mesta od 7-10. To bi bilo dovolj za play-in turnir in možnost uvrstitve v končnico.

GM Survey
GM Survey

Boston Celtics

Kemba Walker – Marcus Smart – Jaylen Brown – Jayson Tatum – Tristan Thompson

Začetek sezone bi znal Brad Stevens začeti Z Jeffom Teagueom in Danielom Theisom, ki bi nadomestila poškodovana Kembo in Thompsona. Po spletu zanimivih okoliščin so izgubili Gordona Haywarda, vseeno pa lahko trdimo, da so boljša ekipa. Hayward je zaradi poškodb videl omejeno minutažo. Navijači lahko upajo, da so igralci s klopi naredili napredek v svoji igri, saj je bila to slabost Bostona.  Strokovnjaki jim napovedujejo med 44 in 50 zmag, kar je dovolj za najvišja tri mesta na vzhodu. Je Boston boljši kot lani?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Brooklyn Nets

Kyrie Irving – Joe Harris – Caris LeVert – Kevin Durant – Jarrett Allen/DeAndre Jordan

Ekipa z največjimi vprašanji, dvomi in pričakovanji. Se bo ekipa ujela z Irvingom? Ali bo Kevin Durant enak kot pred poškodbo? Bodo Steve Nash, Amare Stoudemire in Mike D’Antoni uspeli sestaviti načrt za premagovanje ekip? V mehurčku smo videli kako dobri so Dinwiddie, Allen, LeVert, Luwawu-Cabarott in Harris. Vsekakor pa je Brooklyn ena izmed najbolj zanimivih ekip v ligi. Strokovnjaki ji napovedujejo med 38 in 43 zmagami, kar bi zadostovalo za uvrstitev okoli šestega mesta. Bo Brooklyn boljši kot šesti?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Charlotte Hornets

LaMelo Ball – Terry Rozier – Gordon Hayward – P.J. Washington – Cody Zeller

Zanimiv prestop Haywarda v Charlotte je ekipo močno izboljšal. Kakovosti bo dodal tudi tretji izbor drafta LaMelo Ball, ki že kaže svoje zmožnosti podajanja. Ali se bo trener Borrego odločil za small-ball postavitev ali postavitev s klasičnim centrom? Čeprav je Charlotte vidno boljša ekipa kot lani, to verjetno še ne bo dovolj za končnico. Strokovnjaki jim pripisujejo največ 25 zmag, kar jih ne postavlja višje od enajstega mesta? Bodo pa to najverjetneje nadomestili z zanimivo igro.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Chicago Bulls

Coby White – Zach LaVine – Otto Porter Jr. – Lauri Markkanen – Wendel CarterJr.

Chicago gre z upanjem v novo sezono, saj so zamenjali trenerja. Jima Boylena je zamenjal Billy Donovan, ki zna sodelovati z mladimi ekipami in točno to je bila želja Chicaga. Na visokem četrtem mestu nabora so izbrali Pattricka Williamsa, ki na začetku sezone še ne bo v prvi peterki, kasneje pa morda že. Nekaj let so med najslabšimi ekipami v ligi, a to bi se po napovedih strokovnjakov, spremenilo letos. Napovedujejo jim 30 zmag, kar bi jih postavilo na mesta za play-in turnir. Bo Chicago spet ekipa v končnici?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Cleveland Cavaliers

Darius Garland – Colin Sexton – Cedi Osman – Kevin Love – Andre Drummond

Skoraj v celoti ohranjena lanska ekipa, ki so ji na naboru dodali Isaaca Okora. Ali bodo mladi Garland, Sexton, Osman in Kevin Porter Jr. pokazali napredek, ki se od njih pričakuje? Če se to zgodi potem bi znal biti Cleveland težji zalogaj kot preteklo sezono, ki bi jo najraje pozabili. Strokovnjaki jim napovedujejo dvajset zmag in še to naj bi bil maksimum. Bo Cleveland letos zadnji na lestvici?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Dallas Mavericks

Luka Dončić – Josh Richardson – Tim Hardaway Jr. – Kristaps Porzingis – Norman Powell

Ali se bo ta peterka obdržala skozi sezono bomo videli kasneje. Porzingis je poškodovan tako, da bo njegovo mesto zasedel eden izmed dvojca Kleber in Finney-Smith. V menjavi za Richardsona so izgubili Setha Curryja, ki je bil odličen strelec z razdalje. Luka Dončić bo v sezono stopil kot kandidat za MVP-ja, ekipa pa bo najverjetneje v končnici. Rick Carlisle je sicer izgubil odličnega pomočnika Silasa, ki je odšel v Houston, a verjetno bodo njegovi temelji ofenzive ostali. Strokovnjaki Dallasu napovedujejo med 40 in 45 zmag, kar bi jih postavilo na peto ali šesto mesto. Po teh napovedih bi se izognili play-in turnirju in imeli zagotovljeno mesto v končnici? Se bo to zgodilo?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Denver Nuggets

Jamal Murray – Gary Harris – Will Barton – Michael Porter Jr. – Nikola Jokić

Po fenomenalnih predstavah v mehurčku, kjer so postali edina ekipa v zgodovini, ki se je vrnila po dvakratnem zaostanku s 3 proti 1, je Denver favorit za naslov. Sicer so prejeli udarec ob izgubi Jeramija Granta, a po poškodbi se vrača Barton. Poleg tega pa so za veliko manjši denar podpisalo novo pogodbo s Paulom Millsapom, kar je pozitivna novica. Nikola Jokić v sezono vstopa kot najboljši center v ligi, Murray in ostali pa mu bodo sledili na valovih odličnih predstav v Orlandu. Strokovnjaki jim napovedujejo najmanj 45 zmag in zagotovljeno tretje mesto.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Detroit Pistons

Killian Hayes – Svi Mykhailiuk – Jerami Grant – Blake Griffin – Mason Plumlee

Ekipa, ki je naredila kar precej premikov med sezonama in s tem presenetila mnoge. Podpisali so Jeramija Granta, Delona Wrighta in Masona Plumleeja ter na naboru izbrali Killiana Hayesa. Novinec bo, po besedah trenerja Caseyja, začel v prvi postavi in kot šestega igralca predstavil Derricka Rosa. Velik vprašaj je zdravje Blaka Griffina, ki bo odločilno za uspeh ekipe. Strokovnjaki jim napovedujejo nekoliko več zmag kot dvajset, kar pomeni uvrstitev na zadnja tri mesta na vzhodu. Ali bo Detroit višje kot to?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Golden State Warriors

Steph Curry – Andrew Wiggins – Kelly Oubre Jr. – Draymond Green – James Wiseman

Velik udarec so prejeli s poškodbo Klaya Thompsona, ki bo s parketov manjkal celotno sezono. Hitro pa so pripeljali Kellyja Oubreja, ki bo zasedel mesto krila v ekipi. Na naboru so kot drugega izbrali Jamesa Wisemana na položaju centra. Ali se bo odsotnost Thompsona poznala do te mere, da GSW ne bo v končnici? Strokovnjaki jim vseeno napovedujejo približno 35 zmag in play-in turnir, tam pa bodo trd oreh za vsako ekipo. Se je dinastija GSW končala?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Houston Rockets

John Wall – James Harden – Danuel House Jr. – P.J. Tucker – Christian Wood

Nov trener, novi igralci in en igralec poln želja. Trener je postal Stephen Silas, ki bo kot glavni trener pokazal svoje sposobnosti v Houstonu. Pripeljali so Johna Walla (menjava za Westbrooka), Christiana Wooda in DeMarcousa Cousinsa. James Harden je tudi že slabšo ekipo pripeljal v končnico, zakaj ne bi tudi te? Morda zaradi dvomov, ki se pojavljajo o njegovih željah odhoda k drugim ekipam in neresnosti. Strokovnjaki jim napovedujejo malo manj kot 40 zmag, kar bi jih pripeljalo na zgornji rob play-in turnirja. Bo Houston s Hardnom/brez Hardna ostal med favoriti?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Indiana Pacers

Malcolm Brogdon – Victor Oladipo – Justin Holiday – Domantas Sabonis – Myles Turner

Ekipa, ki ni naredila niti ene večje spremembe z izjemo zamenjave trenerja. Dolgoletnega trenerja Nata McMillana je zamenjal Nate Bjorkgren iz Toronta. Indiana je praktično nespremenjena ekipa, ki je bila vedno tik pod vrhom vzhoda. Za to sezono jim strokovnjaki napovedujejo okoli 40 zmag, kar bi jih postavilo nekoliko nižje, na sedmo ali osmo mesto. Je Indiana dovolj močna, da se izogne play-in turnirju?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Los Angeles Clippers

Patrick Beverley – Paul George – Kawhi Leonard – Marcus Morris – Ivica Zubac

Preteklo sezono so odigrali le peščico tekem v polni postavi, v mehurčku pa jim ni uspevalo čisto nič. Doca Riversa je zamenjal Ty Lue, ki bo skušal iz ekipe iztisniti veliko več kot so to pokazali. V mestnega rivala je odšel Montrezl Harrell, prišel pa je Serge Ibaka, ki bo prihajal s klopi. Že več tednov se pojavljajo govorice, da večina igralcev ni resno vzela sezone in končnice, a to so le govorice. Trenutno jih preveva druga afera, ki jo bodo morali odmisliti. Strokovnjaki jim napovedujejo drugo mesto in približno petdeset zmag. So Clippersi dovolj dobri za petdeset zmag?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Los Angeles Lakers

KCP – Wesley Matthews – LeBron James – Anthony Davis – Marc Gasol

Težko je sestaviti prvo peterko, saj sta tu še Dennis Schroder in Montrezl Harrel. Ali bosta nadaljevala kot šesta igralca se še ne ve. Vsekakor pa ima trener Frank Vogel sladke skrbi. Prvaki lige so se še izboljšali in z razlogom jih večina vidi kot prvaka tudi v novi sezoni. Strokovnjaki jim napovedujejo preko 50 zmag in prvo mesto na zahodu. Ali bo ekipa ponovila uspeh iz pretekle sezone in še enkrat postala najboljša ekipa v NBA?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Memphis Grizzlies

Ja Morant – Dillon Brooks – Desmond Bane – Kyle Anderson – Jonas Valančiunas

Če ne bi bilo play-in turnirja in mehurčka, bi bili najverjetneje v končnici. Tako pa so jo za las zgrešili. Na seznamu poškodovanih sta Jaren Jackson Jr. in Justise Winslov, ki jih vsaj v začetku sezone ne bomo videli. Kaj točno lahko pričakujemo od Memphisa se ne ve, vsekakor pa jim želimo zdravja in uspeha. Po drugi strani pa strokovnjaki napovedujejo približno 30 zmag, kar bi bilo premalo za končnico ali play-in turnir. Je to prava napoved za Memphis?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Miami Heat

Tyler Herro – Jimmy Butler – Duncan Robinson – Moe Harkless – Bam Adebayo

Finalist preteklega finala, ki so se borili tudi proti poškodbam. V Phoenix je odšel Jae Crowder, pogodbe pa so podaljšali s štirimi igralci, kar je še okrepilo ekipo. Goran Dragić bo najverjetneje prihajal s klopi, kjer se mu bodo pridružili tudi Meyers Leonard, Kendrick Nunn in Kelly Olynyk. Erik Spoelstra bo skušal ponoviti uspeh lanske sezone in ga še nadgraditi. Vseeno pa je vzhod letos težji kot preteklo sezono, a kljub temu Miamiju strokovnjaki napovedujejo tretje mesto in približno 45 zmag.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Milwaukee Bucks

Jrue Holiday – Donte DiVincenzo – Khris Middleton – Giannis Antetokounmpo – Brook Lopez

Giannis je podaljšal pogodbo, pripeljali so mu pomoč in Milwaukee je pripravljen na novo sezono. Na račun izboljšanja prve peterke so izgubili kar precej globine klopi. Odšli so Bledsoe, Hill,Ilyasova, Brown in Matthews. So pa pridobili Holidaya, ki bo bistveno pripomogel Giannisu in ekipi. Strokovnjaki jim spet napovedujejo prvo mesto na vzhodu, ki bi ga osvojili z več kot 50 zmagami. Je Milwaukee boljši kot lani?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Minnesota Timberwolves

Ricky Rubio – D’Angelo Russell – Josh Okogie – Juancho Hernangomez – Karl Anthony Towns

V Minnesoti je sestavljena precej zanimiva ekipa. Imeli so prvi izbor na naboru ter z njim izbrali Anthonyja Edwardsa, za katerega še ne vemo kakšno vlogo bo imel v ekipi. Pripeljali so tudi Rubia, ki se vrača »domov« in podaljšali pogodbo z Malikom Beasleyem. Znali bi presenetiti, a verjetno bodo še kakšno leto stagnirali v ozadju, če gre verjeti napovedim. Strokovnjaki jim pred sezono napovedujejo malo več kot 20 zmag, kar bi bilo predzadnje mesto na zahodu. Ekipa za prihodnja leta?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

New Orleans Pelicans

Lonzo Ball – Eric Bledsoe – Brandon Ingram – Zion Williamson – Steven Adams

Še ena mlada, perspektivna in noro talentirana ekipa v ligi. Novi trener je Stan Van Gundy, ki bo v ekipo pripeljal nekaj stare mentalitete in navdihnil mlade. Okrepili so se z Ericom Bledsoejem in Stevenom Adamsom, a izgubili Jruja Holidaya. V zameno sicer dobili koš izborov na draftu, a vseeno. S prihodom obeh lahko rečemo, da so poimensko slabši, a ekipno boljši. Predvsem zato, ker je Adamsova prezenca zastrašujoča. Ali bodo Ball, Ingram, Zion in Hayes naredili preskok naprej? Bomo videli, a strokovnjaki pravijo da še niso čisto pripravljeni. Napovedujejo jim okoli 35 zmag, kar je spodnja meja za play-in turnir. Bo New Orleans posegel višje kot to?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

New York Knicks

Elfrid Payton – RJ Barrett – Obi Toppin – Julius Randle – Mitchell Robinson

S prihodom trenerja Toma Thibodeauja se bi znal New York premakniti kakšno mesto višje na lestvici. Ekipa ima še veliko stvari, ki jih mora ugotoviti in ta naloga ne bo težka. Barrett, Knox, Ntilikina, Dmith Jr., Payton in Rivers. Kdo od njih bo začenjal tekme na branilskih položajih? Vseeno pa je ekipa mlada, lepo zaokrožena in nimajo preveč krilnih igralcev, kar je bila težava (ena izmed) preteklo sezono. Novo vodstvo, nov trener in morda novo upanje? Strokovnjaki pravijo, da letos še ne bo toliko napredka in jih postavljajo na predzadnje mesto vzhoda s približno 20 zmagami.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Oklahoma City Thunder

Shai Gilgous-Alexander – George Hill – Luguentz Dort – Darius Bazley – Al Horford

Po presenetljivo uspešni sezoni, se je vodstvo odločilo, da odhaja v tako imenovano grajenje nove ekipe. Odšli so Adams, Gallinari, Paul, Schroder in Noel. Ekipa si je nabrala tono izborov na prihajajočih naborih in nekaj visokih bo dobila tudi s svojimi uvrstitvami. Končnice najverjetneje ne bodo videli, strokovnjaki pa pravijo, da je tudi dvajset zmag v sezoni težko dosegljiv cilj. Kako se vam zdi preureditev Oklahome?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Orlando Magic

Markelle Fultz – Evan Fournier – James Ennis – Aaron Gordon – Nikola Vučević

Ekipa se ni bistveno spremenila, Jonathan Isaac bo odsoten celo sezono, kar je velik minus v ekipi. Morda pa je hitro nadaljevanje sezone dobro za ekipo, ki je praktično ista, saj bi lahko bili bolj uigrana kot so bili. Z izjemo Isaaca so se vrnili ostali igralci, ki so bili poškodovani in to jim želimo tudi v novi sezoni. Vseeno pa jim strokovnjaki ne napovedujejo drugega kot meje končnice. Tokrat naj bi bilo to enajsto mesto in 25-30 zmag.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Philadelphia 76ers

Ben Simmons – Seth Curry – Danny Green – Tobias Harris – Joel Embiid

S prihodom Daryla Moreya in trenerja Doca Riversa, so v Philadelphiji odzvonili novi časi. Znebili so se enormne pogodbe Ala Horforda in pripeljali Setha Curryja, Dannyja Greena in Dwighta Howarda. Ben Simmons je zdrav, Joel Embiid naj bi bil v formi in Harris je spet pri trenerju, ki ga je postavil na zemljevid. Bo Docu Riversu uspelo spreobrniti franšizo in duo Ben-Joel popeljati do naslova? To bomo še videli, vseeno pa jim strokovnjaki napovedujejo okoli 45 zmag, kar bi pomenilo, da lahko sezono končajo na drugem ali petem mestu vzhoda. Bodo Sixersi letos boljši kot lani?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Phoenix Suns

Chris Paul – Devin Booker – Mikal Bridges – Jae Crowder – Deandre Ayton

Nepremagana ekipa mehurčka se vrača še močnejša. Monty Williams je pridobil Chrisa Paula in Jaeja Crowderja, izgubil pa Ricky Rubia in Kellyja Oubreja. Pogodbo je podaljšal tudi Dario Šarić, ki ga je trener na zadnjih tekmah uporabil kot organizatorja s klopi in pri tem navdušil mnoge. Phoenix bo izjemno zanimiva in zabavna ekipa, ki ji strokovnjaki že napovedujejo nekaj uspeha. Malo več kot 40 zmag jih bo v novi sezoni povzdignilo na šesto mesto in s tem bi se izognili play-in turnirju.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Portland Trail Blazers

Damian Lillard – CJ McCollum – Robert Covington – Derrick Jones Jr. – Jusuf Nurkić

Tokrat zdravi in okrepljeni Portland bi moral biti višje kot preteklo sezono, ko je skozi play-in turnir prišel v končnico. Covington in Jones Jr. prinašata obrambno mentaliteto, ki jim je v preteklosti manjkala in to pomeni, da je Portland zdaj boljša ekipa. Če ostanejo zdravi jih strokovnjaki postavljajo na zgornji rob play-in turnirja z malo več kot 40 zmagami. Se bo Portland v tej sezoni izognil play-in turnirju?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Sacramento Kings

DeAron Fox – Buddy Hield – Harrison Barnes – Marvin Bagley Jr. – Richaun Holmes

Vlade Divac je odšel, ali so s tem odšle tudi težave? Na naboru so izbrali Tyresa Haliburtona in iz rok izpustili Bogdana Bogdanovića. Pripeljali so Whitesida in obdržali ostale igralce. Je Luke Walton našel način kako igrati igro, ki je ekipo krasila leto preden je prišel na trenerski stolček? Strokovnjak pravijo, da ne, saj naj bi se po njihovih napovedih Sacramento boril za zadnja tri mesta na zahodu in si priboril okoli 20 zmag.

 

vir: GM Survey
vir: GM Survey

San Antonio Spurs

Dejounte Murray – Derrick White – DeMar DeRozan – Trey Lyles – LaMarcus  Aldridge

Se je Greg Popovich odločil, da bo klonil pred novim stilom igre ali ostaja neomajan? To se bo pokazalo v novi sezoni, kjer bosta morala predvsem DeRozan in Aldridge pokazati, da znata metati in zadevati iz razdalje. Strokovnjaki za San Antonio že drugo leto zapored napovedujejo uvrstitev okoli desetega mesta, letos s približno 30 zmagami. Bo San Antonio podlegel pritiskom metanja za tri?

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Toronto Raptors

Kyle Lowry – Fred VanVleet – OG  Anunoby – Pascal Siakam – Aron Baynes

Nick Nurse se bo moral letos znajti brez obrambnega dvojca pod košem, saj sta odšla Marc Gasol in Serge Ibaka. Vseeno pa so pridobili Arona Baynesa, ki lahko počne večino stvari, ki sta jih počela prej omenjena. A luknja ostaja, zapolniti pa jo bosta morala Siakam in Anunoby, ki morata storiti še korak naprej, da bo lahko Toronto posegel višje. Poleg vsega tega pa Toronto ostaja na visokih mestih sodeč po napovedih strokovnjakov, ki ga postavljajo namesta od 3-6 s približno 45 zmagami.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Utah Jazz

Mike Conley – Donovan  Mitchell – Joe Ingles – Bojan Bogdanović – Rudy Gobert

Utah je bil v pretekli sezoni zelo blizu zmagi nad Denverjem, a so zmago izpustili iz rok. Po poškodbi se vrača Bojan Bogdanović, kar bo dodana vrednost ekipi. Če bo Mike Conley boljši kot lansko leto je tudi to dodana vrednost. Rudy Gobert in Donovan Mitchell sta podpisala gromozanski pogodbi in bi morala zaigrati temu primerno. Če se to zgodi bo Utah težak nasprotnik za vsako ekipo. Strokovnjaki pa pred sezono napovedujejo visoko četrto mesto, ki ga bodo dosegli s približno 45 zmagami.

vir: GM Survey
vir: GM Survey

Washington Wizards

Russell Westbrook – Bradley Beal – Deni Avdija/Davis Bertans – Rui Hachimura – Thomas Bryant

Menjava Walla za Westbrooka je bila odličen korak v pravo smer, saj Wall že dve leti ni zaigral, Westbrook pa je že po prvem treningu spletel vez z igralci. Bradley Beal ima za sabo zgodovinsko sezono, ostala ekipa pa mu bo skušala slediti. Rui Hachimura bo ob Thomasu Bryantu zaigral pod košem, Deni Avdija pa bi moral zapolniti položaj krila pred Isaacom Bongo, a ni nujno, da tudi pred Bertansom. Washington bo stopil še stopničko višje in bo vsekakor zanimiva ekipa. Napovedujejo mu okoli 30 zmag, kar bi pomenilo, da se lahko vrinejo v play-in turnir.

Zahodna konferenca
Zahodna konferenca

Katere ekipe ZAHODA so najboljše?

1. mesto 2. mesto 3. mesto 4. mesto
L.A. Lakers 86% 11% 0% 0%
L.A. Clippers 11% 61% 25% 0%
Denver 4% 21% 50% 7%
Dallas 0% 4% 11% 33%
Portland 0% 4% 4% 26%
Utah 0% 0% 7% 22%
Golden State 0% 0% 4% 7%
Phoenix 0% 0% 0% 4%

 

Katere ekipe VZHODA so najboljše?

1. mesto 2. mesto 3. mesto 4. mesto
Milwaukee 64% 29% 0% 4%
Brooklyn 25% 32% 21% 4%
Miami 7% 25% 46% 11%
Boston 4% 7% 25% 30%
Philadelphia 0% 7% 7% 30%
Toronto 0% 0% 0% 19%
Indiana 0% 0% 0% 4%

 

Vzhodna konferenca
Vzhodna konferenca