Po skoraj natanko enem letu spet pišemo blog o novem čudu, ki ga bomo v tej razburljivi sezoni lige NBA gledali na nogah Russella Westbrooka.

Lahko rečemo, da je zdaj uradno: Russ in njegova Jordan Why Not signature linija imata najbolj odštekan dizajn (v pozitivnem smislu), ki ga spremlja vrhunska tehnologija, ki se odlično odreže na igrišču. Ta kombinacija je pravzaprav odraz tistega, kar vidimo, ko »Brodie« prispe na tekme, oblečen v svoje edinstvene modne kombinacije, in ko na igrišču prikaže svojo eksplozivno moč. Zato je vse v povezavi z njegovo linijo superg in oblačil pristno in – reees dobro. »Beastbrook« je glede izdaje Zer0.4 povedal: »Moj najljubši del o te superge in celotne kolekcije je, da lahko uporabljam različne tkanine in materiale, medtem ko še vedno dajem prednost zmogljivosti superge.« Japonski oblikovalec Hiromichi Ochiai, s katerim se je Westbrook družil na poletnih azijskih turnejah in je odgovoren za letošnji colorway »Facetasm«, je dodal: »Stvari ustvarjamo, ker imamo proste roke in ker se želimo zabavati. To sodelovanje priča o takšnem načinu razmišljanja. Želeli smo tudi ustvariti nekaj, kar bi ljudi spodbudilo in kar odraža duh stavka: ‘Zakaj pa ne?’ (ang. Why Not?).«

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Facetasm 2

Četrti model igralca Wizardsov (še vedno se nismo zares navadili, da je zdaj v Washingtonu, kajne?) prinaša dve plasti Zoom Air v sprednjem delu stopala, kar je odlična novost v tej seriji. Na podplatu imamo Zoom Air po celi dolžini in vsem tistim, ki nas spremljajo, ni treba poudarjati, da to pomeni vrhunsko udobje! Druge ključne tehnične specifikacije vključujejo dvojno tkanino na zgornjem delu in vrsto materialov, ki zagotavljajo edinstven videz in zračnost. V primerjavi z lanskim modelom lahko omenimo podobnost v odličnem oprijemu podplata (ki je spet razdeljen na dva dela), medtem ko je vidna razlika odstranitev traku, ki je bil nad vezalkami na modelu Air Jordan Why Not Zer0.3. Cela linija je zelo priljubljena pri naših ekipah iz Slovenije, Hrvaške in Madžarske in že po začetnem testiranju lahko rečemo, da se bo ta trend uspešno nadaljeval.

Air Jordan Why Not Zer0.4

Povrhu vsega moramo dodati še »wow« efekt, ki ga ima videz superge pri vsakem colorwayu Why Not Zer0.4. Čeprav prevladujejo drzne kombinacije barv in materialov, smo veseli, da so napovedani preprostejši barvni odtenki, zato bo vsak lahko našel svojega favorita v Why Not Zer0.4 signature liniji. Prvih nekaj barvnih odtenkov je bilo zasnovanih s pomočjo izbranih umetnikov in se osredotočajo na temeljne vrednote nekdanjega MVP-ja in na njegove prioritete: vzgojo (ang. »Upbringing«), družino (ang. »The Family«) ter zaupanje in zvestobo (ang. »Trust & Loyalty).

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Upbringing

V vsakem primeru smo prepričani, da je pred nami vznemirljivo »Why Not« leto in vam svetujemo, da še naprej pridno spremljate naše novice o vseh modelih, ki še prispejo v naše trgovine.