V našo ponudbo smo dodali tri nove znamke: Dr. Dish, Goalrilla in Goaliath!

Ponujamo različne koše, košarkarske sisteme in naprave za trening meta, vsi izdelki pa so odlične kvalitete in imajo 5-letno tovarniško garancijo.

GOALRILLA

VISOKO KVALITETNI KOŠARKARSKI SISTEMI ZA TALNO MONTAŽO

Goalrilla Hoops so s svojim delovanjem začeli leta 1991, ko so želeli oblikovati koše, ki bi igralcu omogočali domač trening na čim višji ravni. Podjetje je vodilno v industriji proizvajalcev košev in ponuja različne vrste obročev za vse vrste košarkarjev, od začetnikov do profesionalnih igralcev. Posebnosti njihovih obročev, po katerih izstopajo od drugih dobaviteljev, so kaljene steklene plošče, enostavno nastavljanje višine in brezkompromisna trdnost s profesionalnim videzom in zmogljivostmi. Uporabljajo tudi revolucionarno tehnologijo STBLZR™, ki bistveno zmanjša tresenje koša in se uporablja tudi za stabilizacijo pri protipotresni gradnji visokih zgradb.

GOALIATH

KOŠARKARSKI KOŠI ZA TALNO ALI STENSKO MONTAŽO TER PRENOSNI KOŠI

Goaliath

Avstralska blagovna znamka Goaliath ponuja tri glavne vrste košarkarskih obročev: stenske, prenosne in fiksne koše. Njihovi izdelki so bili zasnovani za vso družino in so enostavni za uporabo in sestavljanje. Obroči v tleh so opremljeni s tehnologijo Stabili-Frame™, kjer se drog poveže neposredno v oporo jeklenih okvirjev, z obteženimi kolesi in posebej izdelanim globoko nastavljenim težiščem, in omogočajo elitno stabilnost. Prenosni obroči vam ponujajo tehnologijo ErgoMove™, pri kateri vam večja kolesa pomagajo koš enostavno premikati po katerem koli terenu.

DR. DISH

INOVATIVNE NAPRAVE ZA IZBOLJŠAVO META, SKOKA IN OBRAMBE

Dr. Dish

  • Odobrene s strani FIBE
  • Dodatna podpora vašemu treningu z Dr. Dish aplikacijo
  • Analitika za celotno ekipo ali posamezne igralce

Dr. Dish

Dr. Dish je blagovna znamka ameriškega podjetja Airborne Athletics. Na začetku 90-ih je bilo podjetje usmerjeno predvsem v oblikovanje in izdelavo opreme za trening odbojke. Leta 2003 so predstavili prvo napravo za trening košarke, imenovano Dr. Dish, ki je uporabljala Consistent Air Technology (CAT). Je najbolj inovativna naprava za simulacijo realnih scenarijev, ki igralcem ponuja priložnost, da vadijo situacije in podaje, podobne tistim, ki se zgodijo med samo igro. Namenjena je treningu vseh vidikov košarkarske igre, meta, skoka, in obrambe, ter vam pomaga izboljšati odstotek zadetih metov, tehniko meta in razviti mišični spomin.

Podrobnejšo predstavitev si poglej na naši spletni strani in izberi opcijo, ki najbolj ustreza tvoji igri.

Postani boljši še danes!