Po prvi polovici sezone, ki so jo zaznamovali strogi zdravstveni in varnostni protokoli covid-19 ter več kot 30 preloženih tekem, se je vodstvo lige NBA vseeno odločilo, da bo letos All-Star dogodek BO!

Medtem ko smo navdušeni nad dejstvom, da bomo lahko na istem igrišču gledali najboljše igralce in občudovali njihov nabor spretnosti, imamo tudi nekaj super novic za tiste, ki se veselite vedno lepih All-Star košarkarskih performance colorwayev!

Nike je predstavil kolekcijo “Play For The Future”, ki jo sestavlja 5 signature modelov njihovih najboljših košarkarjev. Vsak od modelov je bil zasnovan tako, da izraža en način delovanja za boljšo prihodnost in podpira pobude, kot so čist zrak, obnovljiva in reciklirana energija, varno kmetijstvo in čista voda. Nekatere izmed njih sestavljajo deli iz recikliranih materialov!

Play for the future Nike Kyrie 7 DD1447-800

NIKE KYRIE 7 “PLAY FOR THE FUTURE”
DD1447-800
Release date: 8. marec ob 9:00 na spletu, ob 11:00 v trgovini

Kyrie je letos eden izmed najbolj vznemirljivih igralcev na igrišču in izven njega. Njegov All-Star colorway je navdihnila njegova prehrano, ki temelji na rastlinskih izdelkih in tako pomaga Zemlji z zmanjšanjem emisij CO2 in s tem blažitvijo globalnega segrevanja.

Play for the future Nike KD 13 CW3159-001

NIKE KD 13 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3159-001
Release date: 8. marec ob 9:00 na spletu, ob 11:00 v trgovini

Colorway Kevina Duranta predstavlja njegovo sposobnost, da ustvarja energijo ves čas, ko je na igrišču. Nike je o njem dejal: “Energija, ki poganja Kevina Duranta, se niti ne ustvarja, niti ne preneha.” Barve na tem colorwayu predstavljajo ta večni pretok čiste energije.

Play for the future Nike Zoom Freak 2 CK5424-500

NIKE ZOOM FREAK 2 “PLAY FOR THE FUTURE”
CK5424-500
Release date: 8. marec ob 9:00 na spletu, ob 11:00 v trgovini

Giannisov colorway izraža Nikejevo zavezanost prihodnjim generacijam. Z večkratno uporabo stvari se nam vrne več dobrega in tako kot Giannis in njegovi bratje lahko večkrat stopimo v čevlje bližnjega in skupaj dosežemo boljši svet.

NIKE PG 5 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3143-300
Release date: 8. marec ob 9:00 na spletu, ob 11:00 v trgovini

Kot vsi vemo, PG svoj prosti čas najrajše preživlja v naravi. Ta colorway predstavlja Paulovo željo, da bi lahko pozitivno vplival in pomagal zaščititi dragocen vir našega planeta – vodo, ki je pomemben del zemeljskega ekosistema.

Vse naše colorwaye iz kolekcije “Play For The Future” najdeš tukaj >>