Prišel je čas, da se vrnemo nazaj h koreninam in začetkom celotnega kulturnega gibanja, ki jo je prevzela ljubezen do košarke.

Košarka ni samo šport – je druženje, je ulica, je moda, je glasba, je odnos, je način življenja.

#WeAreAllBasketball

Poleg klasične igre 5na5, se je košarka od nekdaj igrala tudi na ulici oziroma na košarkarskih igriščih v stanovanjskih naseljih. V veliko smislih gre tukaj za bolj neusmiljeno in hitro igro, ki pokaže iz kakšnega testa je v resnici igralec. In vsekakor to pride najbolj do izraza, ko se na igrišču soočita le dva!

Kaj se zgodi, če naredimo turnir s šestnajstimi top igralci v igri 1na1?  Kdo bo tisti, ki premaga 15 nasprotnikov in odnese glavno nagrado v vrednosti 1.500 EUR?

Ena žoga, en koš, ena nagrada… surova igra, kjer lahko vsak računa le nase!

Odgovor bomo iskali na mednarodnem GROSBASKET STREET ELITE turnirju 1na1, kjer se bo iz oči v oči srečalo 16 igralcev iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Češke. Kot igralci, ki so se že dokazali v košarki 3×3, se bodo tekmovalci udeležili turnirja na podlagi posebnega vabila. Gre za resnično kvalitetne igralce in zagotavljamo vam, da bo to res vrhunska košarka! Kako jim bo šlo brez ostalih dveh igralcev? In kdo bo tisti, ki bo postal zmagovalec prvega Grosbasket Street Elite turnirja?

Pripravljamo pa še polno poslastic za fane superg, dobre glasbe in hrane!

Ekskluzivno k nam prihajajo Air Jordan 36 PE »Luka Dončić«, za katere pripravljamo čisto poseben raffle! Da bi zagotovili, da grejo superge v prave roke, boste poleg tega, da vas izžrebamo, morali opraviti še zabaven košarkarski izziv “CHALLENGE 77”. Prijave so že odprte >> bit.ly/3yo9FEE

Borba pa ne bo potekala samo na igrišču, ampak se bomo fajtali tudi na odru! Ob 20.00 bo 8 freestylerjev svojo moč na mikrofonu dokazovalo na temo košarke, med njimi bodo tudi Unknown, Urh Mlakar in Side. O zmagovalcu bo odločala strokovna žirija (člani naj zaenkrat ostanejo presenečenje!), manjkati pa seveda ne smeš tudi ti!

Aja, še to… po finalu turnirja bojo za nadaljevanje TOP vzdušja poskrbeli še fantje iz skupine Atlas Erotika, ki s svojimi komadi združujejo trap, R’n’B in soul glasbo. 💯

Saj vemo, da smo te že prepričali, da moraš 3.9. priti do Grosbasketa, ampak še nismo končali! 😊 Na ta dan bomo organizirali tudi nekaj in-store rafflov. Lahko od 19:00 do 20:00 se lahko prijaviš za svoj par Air Jordan 4 “Lightning”, WMNS Air Jordan 4 “Shimmer” ali pa za limitirano število Air Jordan 1 High “Dark Mocha”!

Na ta dan bomo prvič v zgodovini Grosbasketa organizirali tudi nočno nakupovanje! Pa na samo navadno nakupovanje, ampak boš lahko GB vrečke med 17.00 in 24.00 polnil/a z 20% popustom!

Na eventu bo seveda cel dan dobra glasba z DJ Evharistom, Caminito foodtruck bo poskrbel za vrhunsko jedačo in pijačo, skockali se boste lahko na barberskem stolu priznanega brivca Barber Room by Edis in si zglancali superge pri ekipi The Sole Cleanic.

TIMELINE 

15.45 – 17.00 Prvi krog turnirja 1×1
17.00 Začetek nakupovanja z 20% popusta v trgovini
17.00 – 18.00 Challenge 77: poseben raffle za Air Jordan 36 PE “Luka Dončić”
18.00 – 20.15 Drugi krog turnirja 1×1
19.00 – 20.00 Prijave na raffle za AJ 4 »Lightning«WMNS AJ 4 »Shimmer« & AJ 1 High »Dark Mocha«
20.15 – 21.15 Rap battle
21.15 – 22.10 Finalni krog turnirja 1×1
22.10 – 22.30 Nastop Atlas Erotika

Svoj obisk lahko potrdiš tudi na Facebook eventu >> bit.ly/38AipNq

Ni izgovorov – se vidimo prvi petek v septembru!