Tukaj je prvi redni colorway Jordan 36.

Od leta 1985 je Jordan brand ustvarjal inovativne stvari, ki jih svet še ni videl nikoli poprej. Skoraj štirideset let kasneje še naprej v igro prinaša novosti in svežino – eden takšnih primerov je vsekakor nova košarkarska obutev Jordan 36 “First Light”, ki bo dodatno osvetlila pot naslednji generaciji superzvezd po celem svetu, med katerimi sta tudi Jayson Tatum in Satou Sabally.
Izdelek: Air Jordan XXXVI “First Light”
SKU: CZ2650-004
Cena: 185 €
Jayson Tatum & Satou Sabally
Jordan 36 združujejo »morilsko« kombinacijo tehnologij, ki zagotavljajo neverjetno hitrost, udobje in odzivnost – in to lahko občutiš v trenutku, ko jih preizkusiš na nogi in narediš prvih nekaj potez! Tukaj je le nekaj značilnosti, ki bodo pojasnile, zakaj je ta superga nekaj posebnega:
🏀Minimalen, a vzdržljiv zgornji del Jacquard Leno-Weave v paru z dinamičnim fleksibilnim jezikom zagotavlja lahkotno prileganje in udobje.
🏀Enota Zoom Air Strobel je prišita neposredno na zgornji del ter pozicionirana tik pod stopalo, kar prispeva k dodatnemu zniževanju teže obutve. Enota Zoom Air, ki vrača energijo pa je nameščena pod sprednji del stopala za še boljšo odzivnost.
🏀Sistem z dvema zankama in visokimi stranskimi oporami zagotavlja močno stabilnost.
🏀Izdolbeni del med podplatom in vmesnim podplatom pomaga zmanjšati težo in poveča stabilnost obutve (kos trpežne plastike, ki preprečuje zvijanje čevlja).