G.T. so začetnice za ‘’Greater Than’’ – serija vključuje dva odlična modela in danes se bomo osredotočili na G.T. Run

Superga ni signature model katerega od igralcev, vendar smo prepričani, da se bodo mnogi igralci odločili prav za ta model superg. Takšno popularnost smo do sedaj že videli pri slovitih Hyperdunk, lanskoletnih Air Zoom BB NXT, Alphadunk in Zoom Rise modelih. G.T. je svojevrsten naslednik vseh teh superg, katerim skupni imenovalec je vrhunski performance.

Performanse je seveda posledica vrhunske tehnologije, pri G.T. Run je zares impresivna:
– Nike React anatomski vložek (sockliner)
– Zoom Air Strobel pod prednjim delom stopala
– React pena pod celotnim stopalom
– Zoom Air enota pod sprednjim delom stopala

Verjemite nam, rezultat večslojnega pristopa je superga, ki daje neverjetno udobje, nadzor in povratek energije. Še en ogromen plus podplata, je minimalna možnost zdrsa. Potem je tukaj še zgornji del superge, sestavljen iz večslojne mrežice, ki je delno prozorna in s tem občutno zmanjša težo superge in zagotavlja zračnost. Seveda imajo ključna mesta, kot so peta in prsti, dodatno ojačitev za varnost stopal in vzdržljivost materialov.

Kot smo rekli že na začetku, superga ne ‘’pripada’’ nobenemu igralcu, zato veliko NBA zvezdnikov nosi te odlične superge, med drugimi – Kevin Love, DeAndre Jordan, Duncan Robinson, Rudy Gay in legendarni NBA kralj superg PJ Tucker – nosil jih je v lanskem NBA finalu! Upamo da se strinjate, da je seznam dobro priporočilo.

Navsezadnje, gre za odlično vsestransko supergo, za igralce na vseh pozicijah. Čeprav je njen primarni namen igranje košarke, je lahko odlična tudi za rokomet ali odbojko. Glede na atraktivne barvne kombinacije, bo Nike Air Zoom G.T. Run zagotovo odličen izbor tudi za celodnevne, lifestyle superge.