Zelo smo srečni, da vam lahko predstavimo novega ‘’igralca’’ v naši vse večji ekipi partnerjev!

Columbia in njihove legendarne zimske jakne bodo navdušile vse, ki imajo radi, da jim je toplo ne glede na zunanjo temperaturo, ob vsem tem pa še dobro izgledajo. Podjetje ima zelo bogato zgodovino, zato je najbolje, da današnji blog začnemo kar tam…

Podjetje z imenom Columbia Hat Company je leta 1938 ustanovil Paul Lamfrom. Lokacija sedeža podjetja , na kateri podjetje domuje še danes, je zelo zanimiva. Gre za predel Portlanda, kjer domujeta tudi Nike in Adidas (Ameriški sedež podjetja). Gert, hči ustanovitelja, se je leta 1948 poročila z Neal Boyleom, ki je kasneje prevzel vodenje podjetja. Rast in uspeh podjetja sta se nadaljevala in leta 1960 podjetje dobi ime, katerega nosi še danes Columbia Sportswear Company. Na žalost je 10 let zatem Neal nenadno umrl in Gert se je morala preko noči iz gospodinje preleviti v poslovno žensko. O uspešnosti njene transformacije še najbolje priča njen vzdevek ‘’Tough Mother’’ in njeno slavno sporočilo zaposlenim o podjetju: ‘’It’s perfect. Now make it batter.’’ Vse do njene smrti leta 2019 (stara je bila 95 let) je uspešno vodila podjetje s pomočjo sina Tima, ki je trenutni CEO Columbie. Zelo zanimive so nekateri oglasi, v katerih sta skupaj nastopila:

Svoj čas je priljubljenosti podjetja pripomoglo pojavljanje na hip hop sceni, danes pa podjetje zastopa mnogo slavnih ambasadorjev:
– NASCAR voznik Darrell ‘’Bubba’’ Wallace Jr.
– Golfista Ryan Palmer in Brian Harman
– ‘’country’’ pevec Luke Combs
in mnogi profesionalni ribolovci, deskarji na snegu, smučarji in trail tekači…

V naših blogih o supergah radi pišemo o tehnologiji, isto bomo naredili s Columbia bundami, saj so prav zaradi svoje kvalitete popularne po celem svetu in se nosijo v vseh vremenskih pogojih. Tehnologija, odvisno od modela jakne, zagotavlja toplotno izolacijo in ščiti pred vlago. Materiali so odporni na vodo in veter, odvajajo vlago, hladijo, odbijajo vodo ter madeže in celo blokirajo UVA/UVB žarke!

Preveri, katere od odličnih izdelkov imamo v naši ponudbi in si izberi model, ki ti bo zagotovil neverjetno udobje in odličen izgled, ne glede na vremensko napoved!