Jordan 1, Air Jordan retro, Nike košarkarski čevlji, Jordan 1, signature košarkarske superge…

Zelo dobro veste, da lahko v Grosbasketu najdete košarkarske superge najboljših znamk in TOP igralcev. Nemalokrat imamo zate na voljo posebne izdaje modelov superg, do katerih se je težko dokopati kjerkoli na svetu! Verjetno veš, da se nekatere superge zaradi odločitve proizvajalca naredi in izda v omejenih količinah in v Grosbasketu se trudimo, da za vas dobimo karseda veliko število omejenih serij. Pa če se še tako trudimo, je nekatere pare težko zagotoviti zadostne količine za vse, ki bi si jih želeli. Prav zato se najbolj pričakovane superge prodajo po posebnih prodajnih metodah, s katerimi si se že srečal, če nas slediš na socialnih omrežjih ali pa si že kdaj obiskal naše trgovine v Ljubljani, Zagrebu in Budimpešti.

First come, first served

Začnimo s tako imenovanim ”First come first served” modelom, ki ga lahko prevedemo v ”Kdor prej pride, prej melje”. Se pravi, kdor prvi pride po superge, dobi predpravico za nakup le teh. Kar pa v praksi pomeni, da je potrebno dostikrat po superge priti že pred uradno uro izida superg, katerega uro in dan vedno pravočasno objavimo na naših socialnih kanalih.
Sam lahko oceniš, kakšno bo zanimanje za določen par, in se na podlagi tega odločiš, kako zgodaj boš v trgovino prišel po svoj par. Če je uradni izid ob 11.00 je dostikrat treba priti pred trgovino že nekaj ur pred uradnim začetkom prodaje.

Raffle

Drugi način prodaje je tako imenovani RAFFLE. Tukaj oddaš prijavo za pravice nakupa superg. V primeru, da si izžreban, dobiš pravico za nakup superge. Se pravi, gre za nekakšen žreb za omejeno število superg in izžrebanci lahko kupijo superge, ki so na rafflu. Superge ne dobiš v dar, ampak jih kupiš.
Superge občasno tudi podarimo, vendar ne na rafflih, in tudi o tem te obvestimo na socialnih omrežjih.
Predlagam, da nam slediš na vseh kanalih in tako ne zamudiš supreg, na katere že dolgo čakaš.

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter
Tik Tok
LinkedIn

Če se vrnemo na raffle.
Takšnega modela prodaje se poslužujemo, da je proces karseda pošten in da imate vsi enake možnosti za nakup željenih superg. Enaka možnost za vse je primarno gonilo tega modela. Celo zaposleni na Grosbasketu moramo za omejene serije svojo srečo poskusiti na rafflu.
Tudi za Raffle pravočasno sporočamo na socialnih omrežjih, dan in uro, ko se je potrebno prijaviti v trgovini ali pa do kdaj se je potrebno prijaviti na spletu za online raffle.

In-store raffle

Raffle v trgovini. Organiziramo ga v naših trgovinah in na kaj je biti pozoren tukaj? Ob prijavi na raffle je potrebno navesti številko čevlja, ki ga želite kupiti. V primeru, da ste izžrebani, mora biti vaša številka še vedno na voljo. Če je vaša velikost že razprodana, izgubite pravico za nakup in ne morete vzeti katere druge številke.

Online raffle

Model, ki se ga v zadnjem času, zahvaljujoč pandemiji, poslužujemo vse več. Kaj je posebno pri tem načinu nakupa? Na raffle se prijaviš preko spleta. Ob registraciji je potrebno vnesti svoje PayPal podatke in imeti na računu dovolj sredstev za nakup. Sredstva za nakup (znesek) ob prijavi rezerviramo. Se pravi, sredstva (denar) so samo rezervirana in nakup še ni opravljen, denar je še vedno na vašem računu. V primeru, da ste na rafflu izžrebani, se transakcija sprovede in rezervirana sredstva se porabijo za transakcijo nakupa.
V nasprotnem primeru, če na rafflu nimate sreče in niste izžrebani, se transakcija ne izvede, rezervirana sredstva pa se sprostijo nazaj na vaš račun. Včasih do vračila rezerviranih sredstev ne pride v trenutku, ampak lahko proces traja nekaj dni, odvisno od tega, ali ste imeli denar naložen na PayPal račun ali so bila sredstva rezervirana preko kreditne kartice ali celo banke. Postopek se včasih zavleče, vendar če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti, nas lahko kadarkoli kontaktirate (kontakt najdete na naši spletni strani) in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Še nasvet za konec.

Da ne zamudite težko pričakovanih superg, nas spremljajte na socialnih omrežjih. kjer vas ob izidih sproti obveščamo. Suprege ki bodo kmalu na voljo, pa so objavljene na povezavi KMALU.