Najbolj prodajane košarkarske superge sezone.

Košarkarske aktivnosti sezone 2021/22 so za nami, in preden začnemo pogledovati proti novi sezoni in aktivnostim, ki nas čakajo, se nam zdi, da je sedaj pravi čas, da potegnemo črto in pregledamo, katere superge so v Grosbasket trgovini najbolj priljubljene. Z obzirom na to, da je Grosbasket dom najkakovojstnejših košarkarskih znamk in opreme, se nam zdi smiselno, da z vami delimo pregled najbolje prodajanih košarkarskih superg tega leta. Ti povem, še najboljši del? Nekaj modelov je še vedno na voljo v Gorsbasket trgovini!

Nike LeBron 19

Ja, pregled začenjamo udarno – s kraljem in njegovimi supergami, ki rušijo rekorde. Noben drugi športnik ni imel v času svoje aktivne kariere izdanih toliko ”signature” modelov superg kot LeBron. James svojo zapuščino in legendarni status nadgrajuje vsakič, ko se pojavi na igrišču in izven njega zaradi tega se veliko košarkarskih navdušencev odloči za nakup njegovih superg. Poleg tega pa so vsi Nike LeBron modeli tehnološko dovršeni in vsebujejo vso tehnologijo, dostopno velikanu športne opreme – Nike. Kaj vse se skriva v Nike LeBron 19?
– lahek, zračen in vzdržljiv Flywire vrhnji del
– kombinacija Air Maxa pod peto in Air Zooma pod prsti
– za celoten pregled superge si poglej spodnji video:


In za konec – vsak colorway skriva prav posebno zgodbo. Najbolje, da si jih pogledaš na povezavi:

Curry Flow 9

Vse od kar je MVP finala NBA lige pod okriljem Under Armourja razvil svojo znamko – Curry Brand – so njegove superge na novem, višjem nivoju. Velik razlog uspeha superge je neverjetna UA Flow pena, ki predstavlja odlično rešitev za udobje in oprijem. Najopaznejša razlika med Curry 9-kami in prejšnjimi modeli je jezik superge, ki ti omogoča enostavno obuvanje. Če te zanima še več zanimivosti o Curry Flow 9, si poglej spodnji video.

Lep izbor colorwayov dopolnjuje igriv ”collab” s Sezami Streetom. Vse barvne različice Curry Flow 9 si lahko ogledaš na povezavi:

Nike Zoom Freak 3

Čas je, da spregovorimo o še enem MVPju finala NBA lige in njegovih košarkarskih supergah. Giannis Antetekounmpo in njegove Nike Freak superge so od prvega,  ene med košarkarskimi navdušenci najpriljubljenejših izbir za igrišče. S tretjim modelom pa sta povpraševanje in priljubljenost dosegla še višjo stopničko. Blaženje, ki odlično vrača energijo in oprijem, ki ostaja dober ne glede na hitrost in smer premikanja, pomaga igralcem, kot je Giannis, ustvarjati razliko in nadzorovati igro in isto lahko naredijo tudi zate. V podplatu se skrivata tudi 2 Zoom Air enoti, nad katerimi smo prepričani boš navdušen. Za celoten pregled Nike Freak 3 superge si poglej spoden video:

Za tem si poglej, če je Freak 3 še na voljo v tvoji velikosti:

Nike PG 6

Paul George je od svojih superg vedno želel 2 stvari: občutek, da hodi po oblakih in podpora njegovemu stilu igre na obeh straneh parketa (obramba in napad). Z njegovim že šestim signature modelom sta njegovi 2 zahtevi z vsakim modelom bolj izpopolnjeni. Največji šok in pozitivno presenečenje pri PG6 je zagotovo to, da v njih ni Air tehnologije, ampak samo React pena, ki je zaslovela z Nikejevimi tekaškimi čevlji in njihovem blaženju. Drzna poteza se je izkazala za zadetek v polno! Za več o PG6 si oglej Grosbasket YouTube review:

Odličen videz, učinkovitost na terenu in cena so dejavniki, ki so nam praznili zalogo, vendar se kakšen par še vedno najde (na povezavi). Ko si že tam, si poglej še ostalo PG ponudbo Grosbasket košarkarske trgovine.

Nike Kyrie Infinity

Ja, najboljše smo prihranili za konec! Kyrie Irving morda res ima nekaj izzivov na in izven terena, zagotovo pa je področje, pri katerem je še vedno vrhunski in na najvišji ravni – njegove signature superge. 8 model njegove Kyrie serije se imenju ”Infinity”, vodoravno obrnjena osmica je znak za neskončnost. In vsi vemo, da KI rad pošilja prikrita in malo manj prikrita sporočila. Naš najljubši del superge je Zoom Strobel pod sprednjim delom superge, v zadnjem delu pa se skriva Zoom enota. Na Kyrie 8 je tudi edinstvena rešitev, za oprijem stopala. To so zagotovili z dvema ”krilcema” pri luknjicah za vezalke, ki sta vbistvu 2 paščka. Eden od niju poteka za celotno peto in drugi okoli sprednjega dela stopala. O čem govorim si poglej v videu:

Za konec moramo spregovoriti o videzu. Kyrie nikoli ni skrival svoje umetniške strani in to se pri Kyrie 8 odraža z izjemnim dizajnom. Na povezavi si poglej, o čem govorimo:

Dajmo blog zaključiti z veselimo novicami. Pozorno nam sledite na družabnih omrežjih i ne zamuditi o neverjetnih poletnih popustih in znižanjih. Morda bodo v akciji prav superge, ki jih imaš nagledane že nekaj čase. Tega pa zagotovo nočeš zamuditi, a ne?