Za vrhunsko modno opravo v letošnji zimi sledite športni eleganci, tako da si izberete zimska oblačila, v katerih bo prevladalo udobje.

Leto je naokoli in zima ponovno trka na vrata. Tokrat nas je razveselilo izjemno sončno indijansko poletje še konec oktobra, a vsi vemo, kako lahko zahladijo zimski meseci. Za tiste športne navdušence, katerim prioriteta je aktivno preživljanje prostega časa, udobje ter športna eleganca, imamo nekaj hudih nasvetov za izbiro letošnji zimskih oblačil. Kdo pravi, da ne moremo nositi superg tudi pozimi?! Le pazite, da bodo res nepremočljive v primeru velikih nalivov in dežja.

Preverite nekaj najbolj priljubljenih zimskih oblačil ter zimskih čevljev za letošnjo sezono, ki se zgledujejo po svetovnih športnih trendih.

Zimsko spanje ni edina izbira v teh mrzlih mesecih, in zakaj bi bilo, ko je zunaj toliko zabave, tudi v snegu! Izbira zimskih oblačil glede na vreme pa je ključnega pomena, da vam ozebline ne pokvarijo zabave, in tukaj vam podajamo nekaj koristnih nasvetov, ki vas bodo ogreli ob igri v snežnem dnevu ali pa na zimskih pohodih po mestnem jedru.

Baggy trenirke in hoodiji

Baggy trenirke in hoodiji so najbolj udobna verzija športnih trenirk, hkrati pa zagotavljajo tudi, da lahko izrazimo svojo funky osebnost. Trendi letošnje zime so predvsem umirjene barve, kot so siva, črna, olivno zelena, vijolična, vseeno pa nova sezona prinaša tudi moderne novosti, kot so veliki Jordan napisi v stilu, kakršnega do sedaj še nismo videli!

Puloverji in hoodiji so obvezna oprema za vsako zimsko omaro, saj nam omogočajo športno eleganco (kombiniramo jih lahko tudi s kavbojkami), medtem ko nam v vsakodnevu ohranjajo tisto nedeljsko udobje ob kaminu. Letošnji trendi prav tako narekujejo nevpadljive barve, kot so bordo rdeča, olivno zelena, modra, siva, itd.

Gorčične jakne letos zmagajo!

Za pravo modno izbiro vam za letošnjo sezono priporočamo skrajšano, a ležerno in kul gorčično jakno oziroma plašč, katerega lahko kombinirate z olivno zelenimi hlačami. Popestrite ta videz tako, da ga zaokrožite s parom športnih copat. To priporočamo, če iščete zimska oblačila, ki so tako elegantna kot tudi praktična. Kljub zunanjemu mrazu zunaj se lahko še vedno zabavate z modo in vsak dan izgledate odlično.

                           

Tukaj smo, da vam pokažemo, kako izgledati elegantno (brez, da vas zebe) vse dni v mesecu, z idejami za zimsko opravo iz najboljše mode uličnega sloga.

Ženske superge za zimske mesece

Če ste ena izmed tistih (verjemite, veliko nas je!), ki preprosto ne more nositi kaj drugega, kot pa le športne superge, tudi v primeru snega in velikih nalivov, ne skrbite, saj imamo za vas veliko idej. Blagovna znamka Nike ponuja veliko novih parov visokih Lifestyle športnih copatov, ki vas bodo zavarovali tako pred mrazom, kot tudi pred dežjem.

Nike Blazer sledijo stilu sedemdesetih let prejšnjega stoletja, še posebej vzljubljene so postale v osemdesetih, ter nato prava klasika v devedesetih letih. Sedaj ob svojem brezčasnemu retro dizanju prevladujejo v svetu Lifestyle športnih copatov. Obenem so v skladu z ekološkimi zgledi prihodnosti, saj so izdelane iz najmanj 20% recikliranih materialov glede na težo obutve. Gladek zgornji del iz sintetičnega usnja je brez živalskih materialov in se lepo zlije z ostalimi recikliranimi materiali.

Puhast plašč in pajkice

Dogodki na prostem zahtevajo ženske plašče v klasičnih in trendovskih stilih, kot so ultra tople puhovke in parke. Če je po napovedi predviden sneg, čez majico z dolgimi rokavi oblecite ženski puhasti jopič za dodatno toploto. V milih zimskih dneh lahko ženska jakna ali pulover s kapuco nudita zadostno zaščito pred nizkimi temperaturami.

Ustvarite prijetno, toplo in elegantno zimsko opravo za sproščene hladne dni in vikende, preživete na snegu s kombiniranjem osnovnega črnega napihnjena plašč s svojimi najljubšimi črnimi pajkicami. Če boste zunaj, ko je res mrzlo, boste morda letne pajkice želela nadgraditi z ženskimi termičnimi hlačami, ki so narejene iz mešanice poliestra in elastana, zato so mehke in udobne Tkanina ima lastnosti odvajanja vlage, da odvaja znoj od vaše kože, njen protimikrobni zaključek pa preprečuje kopičenje bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj. Tovrstne kose je super kombinirati s “turtle neck” puloverji (puliji z visokim ovratnikom).

Nadgradnja zimske garderobe v stilu

Za trednovski outfit ne potrebujete veliko novih zimskih oblačil. Super je, v kolikor lahko v svoji omari najdete določene kose izpred lanskih sezon, katere je mogoče ”reciklirati” da ponovno zasijejo v vsej svoji luči. V Grosbasket ponudbi pa si lahko zagotovite nove kulske kose, s katerimi boste letošnjo zimo še kako izstopali!