Steph Curry in Under Armour nadaljujeta s skupnim sodelovanjem in predstavljata impresiven 10. model za priljubljeno linijo značilnih košarkarskih čevljev.

Mnogi so mislili, da bo bila osvojitev štirih NBA naslovov za Steph Curryja več kot dovolj. Nekateri so mislili, da se bo končno upočasnil in izgubil korak z novimi, mlajšimi, vzhajajočimi superzvezdniki lige. Vendar če pogledamo, kako se je začela sezona NBA 22-23, se zdi, da “the Chef” še zdaleč ne razmišlja o tem, da ne bi bil eden najpomembnejših, najnevarnejših in najdragocenejših igralcev v ligi. Po 11 odigranih tekmah v tej sezoni je na dveh že dosegel vsaj 40 točk, njegovo povprečje točk na tekmo pa znaša 33,3. Poleg tega je trenutno tudi v klubu 50-40-90, saj je njegov odstotek streljanja 64 % pri metih iz igre, 44 % pri trojkah in 91 % pri prostih metih. Mirno lahko sklepamo, da “upočasnitev” za Stepha ne pride v poštev, kar velja tudi za njegov najnovejše košarkarske supergeUA Curry Flow 10!

Hitre odločitve

“S tehnologijo Flow lahko hitro spremenim smer. Ta delček sekunde je tisti, kjer si lahko ustvariš prednost.” – je o teh supergah povedal Steph, in če se vam mudi in nimate časa prebrati preostankek bloga, je to najpomembnejša stvar, ki si jo morate zapomniti o teh supergah. Pena UA Flow postaja znana po tem, da zagotavlja vrhunski oprijem z poskočnim in udobnim občutkom, hkrati pa je izjemno lahka. Prejšnja dva modela Curry sta to več kot potrdila, končni cilj te tehnologije pa je, kot vedno, omogočiti hitrejše reze in ustavitve. Kot odličen bonus se zdi, da je letos tehnologija Flow še bolj izboljšana, posledica tega pa bo večja vzdržljivost.

Vrhunske značilnosti te lahke in zelo zračne superge se nadaljujejo z zgornjim delom UA Warp 2.0, katerega glavna cilja sta izboljšano udobje in nadzor. Kot poklon številnim prstanom prvaka NBA, ki jih ima Curry, ima zgornji del tudi komplete 4 črt na medialni in lateralni strani. Ne gre le za stilski detajl, temveč za nekaj, kar je Under Armour poimenoval “majhni varnostni pasovi”, in strinjamo se, da je fiksiranje, ki ga ustvarjajo, preprosto super.

 

Kaj sledi?

Po nedavni predstavi s 47 točkami proti Kingsom je Steve Kerr komentiral zvezdo svoje ekipe s temi besedami: “Za opis Stephove igre zmanjka besed. Večer za večerom je preprosto neverjeten. Še nikoli ni bil boljši, to lahko rečem.” Edino, kar lahko storimo, je, da prikimamo trenerju in dodamo, da lahko enako rečemo tudi za UA Curry Flow 10. Razlog za to je, da se zdi, da Steph vedno prinese nekaj svežega/vznemirljivega, pri UA Curry Flow 10 pa je to zagotovo notranja sredinska gred, ki doda še več podpore in stabilnosti. Poleg tega se boste morda želeli pripraviti tudi na nekaj ognjevitih barvnih različic, saj sta bili med začetnimi “Sour Patch Kids” in “Iron Sharpens”, medtem ko je za poznejše izdaje predvidenih še veliko drugih odličnih barv. Podrobnosti o tem lahko spremljate na naši podstrani Steph Curry

Tako kot boste želeli še naprej spremljati Steph Curryja, ki na košarkarskem igrišču dela nove čudeže, boste želeli spremljati vse odlične stvari, ki jih prinaša njegovo sodelovanje z Under Armour. Medtem ko čakate, kaj bo naslednje za kralja trojk, toplo priporočamo, da bodite pozorni na Curry Flow 10, ki bo morda zaslovel kot eden najboljših športnih copat leta!