LaMelo Ball in Puma še naprej prinašata odlične košarkarske čevlje in model MB.02 je še en dokaz za to.

LaMelo Ball je bil priljubljen, še preden je zavzel ligo NBA. Že od srednješolskih dni na Chino Hillsu, kjer je igral z bratoma Lonzom in LiAngelom, je na YouTubu objavljal svoje posnetke, ki so večinoma vključevali strele s polovice igrišča. Za popestritev je pokazal na mesto, od koder je nameraval streljati – in to tudi izvedel. Zaradi vsega tega je bilo povsem smiselno, da je Puma z njim podpisala pogodbo in nas navdušila z njegovim že drugim signature športnim copatom – Puma MB.02!

Fantje z žogo

LaMelova zgodba je bila zelo zanimiva, še preden so ga Charlotte Hornets na naboru NBA leta 2020 izbrali kot tretjega. Pravzaprav zgodba o bratih Ball ne more biti popolna, če ne omenimo njunega očeta LaVarja Balla. Skoraj nemogoče je, da ne bi vedeli, kako ekscentričen je, vendar bomo samo poudarili, da je bil celo producent in ustvarjalec resničnostnega šova “Ball in the Family”, ki je odigral veliko vlogo pri gradnji blagovne znamke in hypa družine Ball.

Tukaj je še nekaj zanimivih dejstev o družini:

  • Srednje ime LaMela je LaFrance
  • Lonzo je bil na naboru NBA leta 2017 izbran kot številka dve
  • LiAngelo je igral v poletnih ligah NBA in ligah G
  • LaVar je imel kratko kariero v ligi NFL
  • Lonzo in LaVar sta nastopila v televizijskem šovu Lip Sync Battle in te izkušnje ni mogoče opisati z besedami, zato si ogledajte na povezavi na koncu članka

Kljub temu LaMelo ni bil le dober igralec, temveč izjemno nadarjen mlad košarkar, ki je do lige NBA prišel po drugačni poti. Njegova košarkarska pot po svetu med najstniki je bila precej edinstvena. Najprej je odšel v Litvo, kjer je igral za klub BC Prienai. Nato je odšel v Avstralsko ligo BBL, kjer mu je v moštvu Illawarra Hawks šlo zelo dobro.

Prav v Avstraliji je LaMelo skavtom NBA pokazal, da ne gre le za bleščeče poteze, ampak da je pravi košarkar z velikim potencialom. To je najbolje potrdilo dejstvo, da je LaMelo od samega začetka igral odlično in bil imenovan za novinca leta 2021 v ligi NBA.

Puma kot popoln partner

Tik preden je bil vpoklican v ligo NBA, je LaMelo podpisal večletno pogodbo s podjetjem Puma. To sodelovanje je prineslo enega najbolj vznemirljivih in najbolje zmogljivih košarkarskih čevljev doslej med vsemi prvimi signature izdajami. Model Puma MB.01 je bil izdan že leta 2021 in je bil zelo uspešen.

Zdaj imajo vrednega naslednika, saj so čevlji Puma MB.02 tako odlični kot njihovi slavni predhodniki, če ne še boljši.

LaMelova nekonvencionalna življenjska zgodba in slog igranja se odlično ujemata z njegovo linijo košarkarskih čevljev. Pri Pumi za opis LaMelove linije čevljev radi uporabljajo besedo nezemeljski in MB.02 to dokazuje s številnimi zanimivimi in drugačnimi značilnostmi.

“Pri oblikovanju modela MB.02 smo dizajn dvignili na višjo raven, tako da odraža moj osebni slog s plameni, grafikami RARE in 1 od 1 ter živahnimi barvami. Navdušen sem, da bodo oboževalci z izdajo modela MB.02 franšizo MB doživeli na nov način,” je dejal LaMelo Ball.

Podrobnosti

  • Blaženje – pena NITRO v srednjem podplatu zagotavlja veliko udobja in odzivnosti. Poleg tega pomaga ohranjati lahkotnost čevlja, kar je odlično za igralce, kot je Melo.
  • Oprijem – trpežna nedrseča guma po celotni dolžini z vzorcem perja (povezava z Melovim tatujem kril). Odlična za hitre reze in pull-up skoke.
  • FIT – opredeljuje ga zgornji del iz inženirske mrežice, ki zagotavlja odlično oporo, zračnost in udobje, hkrati pa spodbuja nizko težo čevljev. Prožnost materiala vam omogoča, da izberete par, ki ustreza vaši običajni velikosti.

Do zdaj je bilo v modelu MB.02 nekaj odličnih barvnih različic – “Supernova”, Nickelodeon “Slime” in “Rookie of the year“. Najnovejša izdaja se bo imenovala ‘Ricky and Morty‘ in je verjetno najbolj zanimiva do zdaj. Superge imajo neusklajene barve, pri čemer je leva superga proti zadnjemu delu v vijolični barvi, spredaj pa je neonsko zelena. Desni čevelj ima sprednji del v rumeni barvi in zadnji del v roza barvi.

Prvi vtisi naših članov ekipe Grosbasket, ki so opravili teste v naših trgovinah v Budimpešti, Ljubljani in Zagrebu, so zelo pozitivni, in ko jih preizkusite, nam vsekakor sporočite, kaj si mislite o njih!

Lip Sync Battle: