Čaka nas pester april

Mesec april bi lahko poimenovali kar mesec James Hardna in Kyrie Irvinga. Zakaj? Razlog je preprost, saj se je in se bo ponudba omenjenih super zvezdnikov pošteno razširila.

V mesecu aprilu bo vsekakor v ospredju adidas, ki je na žalost v naše trgovine malo zamujal. A po tem, ko je Harden končno le prišel, svojega navdušenja enostavno ne moremo skriti. Harden Volume 2 je vsekakor obutev, ki je vredna njegovih odličnih iger, ki jih prikazuje v letošnji sezoni, več o njih pa si lahko preberete tukaj.

adidas Harden Vol. 2

Bo pa kmalu na voljo tudi nova barvna različica Harden 2 ”Trafic Jam”, ponudba v Ljubljani pa bo bogatejša tudi za Harden 2 ”Melone”, ki je v tem trenutku na voljo izključno v Zagrebu.

Bo pa že ta četrtek na voljo nova Lillardova obutev, Dame DOLLA. Obutev odličnega organizatorja igre, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušnih, bo na voljo v dveh barvah.

adidas Dame Dolla

Za vse tiste, ki vas zanima release adidas Crazy Light Boost pa vam sporočamo, da bo ta kultna obutev na voljo v prvi polovici meseca maja.

V aprilu se veselimo tudi novih modelov PG-ja in Kyriea. Ni kaj, barvitost na obeh modelih ter zgodba, ki jo sama obutev ponuja, v naših očeh naravnost zbudi toliko večje zanimanje in željo, da bi jih imeli: Kyrie 4 ”For the ages”, Kyrie 4 ”Black&Orange”,  Kyrie 4 ”Year of the Monkey”, Kyrie 4 ”Deep Royal”, PG 2 ”Mamba Mentality.

Nike Kyrie 4 “Black & Orange”

In ja, da ne pozabimo. Že konec drugega tedna lahko pričakujemo cenejšo različico Kyire FlyTrap. Pustimo se presenetiti!

Da bo zgodba Nike v aprilu zares popolna, pa bo poskrbeli Lebron XV Low (mimogrede, visoka različica je smatrana za verjetno enega izmed najboljših modelov iz celotne serije!), Lebron XV v različici ”Four Horses” ter Kobe AD 360 NXT! Vauu, welcome back Kobe!

Nike LeBron 15 Low.

Kot smo napovedali, se je zgodilo in sicer je naša ponudba v Ljubljani in Zagrebu postala bogatejša za nizko izdajo Curry 4 Low. Na voljo so v 4 različnih barvah, najpomembneje pa je, da se je Curry 4 Low vrnil med bolj posrečene modele, kar njegovemu predhodniku Curry 4 High žal ni uspelo. Poleg tega je v shopih v Ljubljani in Zagrebu sama ponudba Under Armour obutve za prosti čas, trening in seveda košarko močno popolnjena, tako da smo za vse ljubitelje te izredno popularne znamke poskrbeli na najboljši možni način.

Sicer je Curry 5 Low že na poti (več v blogu v mesecu maju), je pa vsekakor zanimivo dejstvo, da tokrat ne bo visoke izdaje njegove najnovejše različice.

Čeprav je mesec april mesec norih performance izdaj, kjer so modeli obutve polni živih in svetlih barv, pa nikakor ne smemo pozabiti na sobotno izdajo Jordan 1 OG Shadow. Na voljo bo že to soboto, 14.4. v našem shopu v Zagrebu, kjer si ga bo moč kupiti od 9.00h dalje. Predhodne rezervacije niso možne, bo pa na voljo ob 12h v spletni trgovini www.grosbasket.com. Be ready, guys! 😉
Že 28.4. pa so tu Jordan 11 Low ”Cool Grey”, ki bodo prav tako na voljo v otroški velikosti.

Air Jordan Retro 1 OG ”Shadow”

In kot je to že v navadi, je april čas za lifestyle! Nove barve večnih Air Forsic, nove Jordan First Class (predvsem White Cement so naravnost fantastične!), Jordan Flyknit Elevation (odrasle in otroške), Air Jordan Mid, Air Jordan 1 Low, Jordan Son of Low in druge. Sigurno nekaj, kar bo vsakemu, ki je tako ali drugače povezan s košarko všeč in nekaj, da poskrbi za vašo pomladansko garderobo.

Če smo večino bloga namenili obutvi, pa je prav, da konec posvetimo sveži novosti v naši ponudbi. To je vsekakor New Era, kjer smo ponudbo razširili tudi na oblačila s pridihom NBA-ja in ulične mode ter retro klasike Mitchell & Ness, kjer boste kmalu predvsem tisti starejši lahko našli dres ali majico svojega nekdanjega vzornika, npr. Dražena Petroviča, Dennisa Rodmana in drugih legend preteklosti lige NBA!

New Era, kolekcija “Shoot Your Style”

Še naprej uživajte v aprilu ter spremljajte www.grosbasket.com in naša socialna omrežja, mi pa se bomo potrudili našo ponudbo še izboljšati. 😉

Pozdrav do prihodnjič, GB Team!

Kategorije