Dame D.O.L.L.A.: vsi pravi superheroji imajo alter ego

Skoraj vsak superheroj – oziroma v tem primeru košarkarska zvezda – ima svoje alter ego. Za Damiana Lillarda je to Dame D.O.L.L.A.

Skoraj vsak superheroj – oziroma v tem primeru košarkarska zvezda – ima svoje alter ego. Za Damiana Lillarda je to Dame D.O.L.L.A., pod katerim se skriva rapper z odličnim flowom. Če sklepate, da se v svojih komadih ukvarja s tematikami glamuroznega življenja profesionalnih športnikov, se motite, saj se v njegovih besedah pogosto skrivajo resna in globoka sporočila.

Vemo, da gresta hiphop in košarka pogosto skupaj z roko v roki in skozi zgodovino smo bili priča kar nekaj košarkarjev-rapperjev. Mnogi bi se strinjali, da je na vrhu tega seznama vsekakor Damian Lillard – podobno kot Lillard na terenu, je D.O.L.L.A. močan in nezaustavljiv tudi pred mikrofonom.

Vse skupaj je k sodelovanju potegnilo tudi adidas, ki se je odločil njegovo glasbeno plat podpreti z izdajo posebnega Dame D.O.L.L.A. modela. Govorimo o »lifestyle« različici odličnih adidas Dame 4, o katerim smo pisali tukaj.

adidas Dame 4.

Dame D.O.L.L.A. je v materialnem in tehničnem smislu pravzaprav enak kot superge Dame 4, le da je dizajn bolj enostaven in sproščen.

»Dolarčki« so lahki, udobni in idealni zlasti za »casual« prilike in pa tudi lažje košarkarske treninge.

Če torej iščete obutev, ki dobro izgleda in ima hkrati dober »performance«, prav tako pa lahko kombinirate igranje košarke na igrišču s pijačo v mestu, so Dame D.O.L.L.A. vsekakor top izbira!

Kategorije