Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Dogodek je že minil.

Dvokorak Xmas Special z gosti

December 23 at 18:00

Izkoristi priložnost in se še zadnjič letos podruži s fanti iz ekipe Dvokorak! Tokrat za vas pripravljamo nekaj posebnega, saj smo na praznično druženje povabili tri znane in zanimive goste, česar resnično ne smeš zamuditi.

Prva sogovornica je Teja Oblak, kapetanka naše ženske reprezentance, ki trenutno igra v dresu češkega kluba USK Praha, med drugim pa je strokovnjakinja za met iz sredine igrišča. ? Družbo ji bo delal še en vrhunski športnik, ki pa smo ga sicer bolj vajeni iz zasneženih strmin – Jure Košir. Morda vas bo presenetilo, da je Jure velik ljubitelj košarke in lige NBA, zato komaj čakamo, kam bo zapeljala debata. Za še bolj sproščeno vzdušje pa je tukaj komedijant/igralec/producent (in še bi lahko naštevali) Goran Hrvaćanin, mnogim bolj poznan kot Gojko Ajkula.

Dogodek bo potekal na košarkarskem igrišču v naši trgovini in bo sestavljen iz dveh delov: v prvem delu bo vsak od fantov iz Dvokoraka imel individualni pogovor z enim izmed gostov, v enakih ekipah pa se bodo na koncu soočili še v košarkarskem kvizu. Tukaj prideš na vrsto tudi ti – ob prijavi zastavi eno vprašanje in morda bo ravno tvoj predlog postal del našega kviza!

In pa še stalnica naših druženj z Dvokoraki: obljubljamo poln hladilnik hladnega piva in bildanje trebušnih mišic s smehom. 🙂

Prijave so omejene, zato ne odlašaj preveč in izpolni spodnji obrazec!

Se vidimo kmalu! 🙂

Podrobnosti

Datum:
23. decembra 2019
Ura:
18:00

Organizator

Grosbasket

Prizorišče

Trgovina Grosbasket
Ukmarjeva 6
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map