Obožuješ košarkarko in jo tudi igraš? Pridruži se Grosbasket ambasadorjem.

Grosbasket je specializirani ponudnik košarkarske opreme priznanih svetovnih znamk Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, K1X, SKLZ, New Era in drugih.

Grosbasket je bil ustanovljen z razlogom, da na enem mestu ponudi najboljšo opremo, ki jo košarkar potrebuje za razvoj in doseganje svojih ciljev.

S poznavanjem košarkarskega trga, profesionalnim pristopom, predanostjo, strastjo ter vizijo želimo biti del košarkarsko-urbane skupnosti, ki jo soustvarjajo vsi, ki se jih je košarka dotaknila in na njih pustila svoj pečat.

Če se želiš pridružiti mlademu košarkarskemu communitiju Grosbasket ter v zameno za sodelovanje z Grosbasket kreativno ekipo prejeti produkte podjetja Grosbasket, v obrazcu oddaj vse potrebne podatke in počakaj na rezultate, kjer bomo izbrali 10-15 najbolj udarnih community playerjev, ki bodo z Grosbasketom sklenili sodelovanje na dolgi rok.

V zameno za oddani email, ti ponujamo:

  • da postaneš Grosbasket obraz na slikah, snapshotih in video posnetkih na vseh GB kanalih: Instagram, TikTok, Facebook,
  • VIP gost na dogotkih
  • sodeluješ v nagradni igri na TikTok challenge, kjer bomo povabili vse, ki bodo vpisani v bazo, da pripravijo svojo TikTok objavo in s tem postanejo GB influencerji
  • Oblačila in obutev GB

Prosim pošlji naslednje informacije:

  • Drop files here or
    Prosim dodaj še eno fotko, kjer se dobro vidi tvoj obraz, in eno, kjer se vidi celo telo.

Pohiti in se pridruži GB communitiju ter postani GB influencer.

Veselimo se sodelovanja s teboj!