Najnovija Nike Air tehnologija spojena je s poznatim Jordan stilom i rezultat je odličan Jordan Flight Utility model: Jordan Proto-Max 720.

Tenisica se odlikuje najnovijom Nike Air Max 720 inovacijom i uključuje lagani, fleksibilni gornji dio, dok podesive trake za pete omogućuju potpuno prilagođavanje vašim stopalima. Air Max 720 proteže se ispod cijelog stopala i gotovo je u potpunosti vidljiv i apsolutno je jasno kako osim estetike tenisica jamči neopisivu udobnost.


Treba napomenuti da iako izgled sugerira kako se radi o košarkaškoj ili barem trening tenisici ona je ipak pozicionirana unutar lifestyle kategorije i svojim izgledom i detaljima će sigurno uhvatiti svačiju pozornost kad vas vide u njima. Jedan posebno zanimljiv detalj je dekonstruiran odnosno minimalistički “remake” legendarnog i originalnog Jordan Wings logotipa. Naravno, i Jumpman logo se pojavljuje na traci iznad pete, a ispod njega je i tekst JUMPMAN na jednoj, a 000 23 na drugoj. Za svaki slučaj, da sve bude jasno.


Pojava tenisice bi vas također još mogla uvjeriti da je riječ o konkretnijem odnosno nešto težem modelu, no to nije slučaj i ona je iznimno lagana što je čini još pogodnijom za cjelodnevno nošenje. Dakle, gornji dio materijala iznimno je lagan i čak dosta vodootporan čime malo podsjeća i na Nike ACG tehnologiju. Pravu potporu stopalu ispod toga daje neoprenska „čarapa“ s nekoliko perforacija zbog koje tenisica propušta zrak na kvalitetan način. Imajući ovo na umu, model je gotovo sigurno „true to size“ pa ako ga kupujte online i bez prethodnog isprobavanja, odaberite veličinu koju inače nosite.


Trenutno imamo ”Club Gold” i ”Bred” kombinacije boja pa birajte dobro i birajte brzo.