U subotu, 7.9. proslavili smo 5. rođendan Grosbasketa i odlično proveli dan! Dobili smo najbolje igrače NBA 2K turnira, imali raffle za Air Jordan 1 “Obsidian”, podijelili nagrade za najspretnije s loptom i uživali u odličnoj glazbi za koju su bili zaduženi reper GIR, DJ Sinke Fresh i DJ Bellboy.

Ujutro smo započeli s NBA 2k19 turnirom, na kojem su natjecatelji dokazivali koji je najbolji. Mogli smo pratiti snažnu »joystick bitku“ i na kraju su najviše pokazali te nagrade osvojili ova tri dečka – čestitke!

Košarka se naravno nije igrala samo na Playstationu, već su se posjetitelji svojim košarkaškim vještinama tijekom dana mogli zabaviti i na našem košarkaškom igralištu te osvojiti super nagrade. Prvo nagradno natjecanje koje se održalo je bilo natjecanje “Speed free throw” – tko pogodi najviše puta u 30 sekundi. Od gotovo 50 prijavljenih je na kraju najbolja bila cura (girl power!) koja je osvojila odličan Under Armour ruksak i GB poklon bon. Bravo!!!

Naravno, basket akcija nije se završila ovdje. Slijedilo je nagradno natjecanje “Knockout” gdje su se igrači borili za novu Nike loptu i GB poklon bonove. Kako se igra “Knockout”? Igra se s dvije lopte, a svi sudionici kreću s linije slobodnih bacanja. Prvi igrač pokušava pogoditi koš, a ako promaši, onaj iza njega može ga izbaciti postizanjem koša prije njega. I tako dalje, i tako dalje.

Na našem igralištu u trgovini se formirao red koji smo do sada vidjeli samo na većim Jordan releasovima. ? Dečki su se borili kao lavovi, ali netko mora pobijediti i na kraju je najviše vještine i sreće imao Borna – čestitamo!

Navečer je uslijedila tombola za novo izdanje Air Jordan Retro 1 High OG “Obsidian”, koju je vodio reper i sneakerhead GIR. Na party i raffle tenisica je došlo jako puno ljudi. Većina je dobila svoj par, a za ostale znamo da su dobili dobar vibe, nešto dobro za popiti i odličnu glazbu. Nadamo da se vidimo opet na sljedećem rafflu!

Kao da to nije bilo dovoljno, ali kod nas nema kraja iznenađenjima. ?  Na rođendansku subotu smo u zagrebačku trgovinu doveli novu uslugu čišćenja tenisica! The Sole Cleanic će se rado pobrinuti za njih i učiniti da izgledaju kao nove. Dobiti možete osnovno, premium ili zimsko čišćenje – vi samo donesite svoje prljave tenisice u našu trgovini, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Da zaključimo, bio je odličan dan, sa super soundtrackom, pićem, dobrom atmosferom i najboljim društvom kao što možete vidjeti u videu ispod! Hvala vam svima na druženju i vidimo se opet uskoro!