Već tradicionalno početak nove NBA sezone donosi puno novih “performans” modela. S nekoliko novih igrača koji imaju svoje “signature” modele, ovaj će listopad biti posebno ispunjen!

Započinjemo ovog četvrtka, 10. listopada, dolaskom novog Nike Lebron XVII “Lakeshow” modela, koji će vas zadiviti svojom udobnošću i poboljšanim gornjim materijalima. Detalji ovog modela su genijalni, pa ih svakako dobro proučite!

Nike Lebron XVII “Lakers”, RELEASE DATUM: 10. listopada u 9 sati

Dan nakon toga, u petak, 11. listopada, u našu (web) trgovinu stiže Giannisov Zoom Freak 1 “Greece” koji je debitirao na ovogodišnjem FIBA ​​Svjetskom prvenstvu. Otmjena kraljevsko plava boja sa zlatnim naglascima Giannisov je način izražavanja ljubavi prema svojoj domovini.

Nike Zoom Freak 1 “Greece”, RELEASE DATUM: 11. listopada u 9 sati

I to nije sve za ovaj tjedan! U subotu, 12. listopada, stiže nam novi “Bred” Air Jordan 34 colorway koje svi hvale nakon što su izašle. Svakako navratite do nas i barem ih isprobajte!

Air Jordan 34 “Bred”, RELEASE DATUM: 12. listopada u 9 sati

Drugi dio mjeseca donosi vruće modele ostalih Nike “signature” igrača. Za sada recimo samo da neki od njih dolaze iz mora, a drugi će letjeti iz svemira.

Za više informacija pratite naše društvene mreže i čitajte naše mailove pa uskoro ćemo vas obavijestiti o detaljima!