U subotu, 19. listopada u Grosbasketu se održao vrhunski release party za jako očekivanu novu signature Hardenovu tenisicu adidas Harden Vol. 4!

Na četvrtu razinu glasnoće smo prelazili s čak dvije boje – odličnom zeleno-crnom kombinacijom “Green Glow” i colorwayom “Barbershop”. Barbershop je nadahnuo brijačnički salon, u kojem je James kao dječak navikao na šišanje. Tenisicama se prisjeća svih sati koje je proveo tamo i svih ‘muških razgovora’ koji su se tamo odvijali. Kako bi donijeli taj »vibe«, pozvali smo u našu trgovinu brijača Edisa, koji je svoj posao odradio vrhunski!

Brijač Edis u akciji

Veliki događaj eventa je sigurno bila posjeta dizajnera Filipa Peraića, koji je samo za Grosbasket napravio jedinstveni Hardenov portret!

Filip Peraić, autor projekta James Harden Illustrated i novi portret

James Harden poznat je po svojim ludim potezima, posebnoj mimici, brzim koracima i kreativnim trikovima te na terenu nema nikoga sličnog. Ali ovaj put u igri IMITIRJ HARDENA tražili smo onog, koji se može što više približiti njegovim potezima! Natjecatelji su imali 30 sekundi da uvjere žiri i najbolji je dobio svoj vlastiti par tenisica Harden 4!

Pobjednik natjecanja Imitiraj Hardena

Igra Jamesa Hardena nije njegova jedina prednost. Izuzetno je zanimljiv lik, koji iznova i iznova dokazuje svoju posebnost i različitost. Stoga smo pripremili zabavni HARDEN KVIZ u kojem je pobjednik kući odnio poklon bon u iznosu od 700 HRK za čitavu Harden kolekciju.

Harden kviz

Tu je bila dobra glazba, odlična atmosfera i nešto za zdravicu. ? Vidimo se opet na Harden 5 release partyu. ?