Nakon skoro točno godinu dana, evo nas opet s blogom o novom čudu kojeg ćemo gledati na stopalima Russella Westbrooka tijekom ove uzbudljive NBA sezone.

Odmah možemo reći da je službeno: Russ sa svojom Jordan Why Not signature serijom ima najluđi dizajn (u najpozitivnijem smislu) kojeg prate vrhunske performanse na terenu. Ovaj spoj samo je odraz onog što vidimo dok “Brodie” dolazi na utakmice u svojim neponovljivim modnim kombinacijama te eksplozivne snage koju pokazuje u svakoj utakmici. Upravo zato je sve što radi sa svojim tenisicama i linijom odjeće autentično i – predobro. “Beastbrook” je za svoje Zer0.4 izdanje naglasio: “”Omiljeni dio ove tenisice i cijele ove kolekcije je mogućnost korištenja različitih tkanina i materijala, uz davanje prednosti performansama.” Japanski dizajner Hiromichi Ochiai s kojim se Westbrook družio na svojim ljetnim azijskim turnejama i koji je odgovoran za ovogodišnji FACETASM colorway dodao je: “Kreiram zbog slobode i zabave. Ova najnovija suradnja dokaz je takvog načina razmišljanja. Također smo željeli stvoriti nešto čime će ljudi biti dirnuti, odražavajući duh “Zašto ne?” fraze.

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Facetasm 2

Četvrti signature model igrača Wizardsa (još se nekako teško naviknuti da je sad u ovoj momčadi, zar ne?) donosi dva sloja Zooma u prednjem dijelu stopala što je odličan novitet u ovoj seriji. Zatim, tu je i Zoom Air kroz cijelu potplatu, a za sve koji nas prate ne moramo naglašavati što ovo znači za udobnost, dok ćemo za nove čitatelje samo reći – to je super! Od ostalih ključnih tehničkih specifikacija još izdvajamo dvostruki sloj materijala preko gornjeg dijela i mješavinu tekstila koji pružaju jedinstveni izgled i prozračnost. U usporedbi s prošlogodišnjim modelom možemo navesti sličnost u odličnom prianjanju potplate (koja je ponovno razdvojena u dva dijela), dok je bitna razlika micanje kopče koja se na “trojkama” nalazila iznad vezica. Cijela ova serija, pogotovo nakon Why Not? Zer0.2 izdanja kotira vrlo visoko unutar naših timova u trgovinama u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, a već nakon inicijalnog testiranja možemo reći da će se taj trend uspješno nastaviti.

Air Jordan Why Not Zer0.4

Na sve ovo moramo dodati “wow” efekt koji daje sam pogled na tenisicu, konkretnije na bilo koji Why Not? Zer0.4 colorway. Iako dominiraju hrabre kombinacije boja i materijala, veseli nas da ima i jednostavnijih colorwayja pa će svatko moći pronaći svog favorita u Why Not? Zer0.4 liniji. Prvih nekoliko colorwaya dizajnirano je uz pomoć odabranih umjetnika i usredotočeni su na temeljne vrijednosti bivšeg MVP-a i njegove prioritete: Upbringing (odgoj), Family (obitelj), Trust (povjerenje) i Loyalty (odanost).

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Upbringing

U svakom slučaju, sigurni smo da nas opet očekuje uzbudljiva “zašto ne?” godina/sezona čemu se veselimo, a vi svakako pratite naše novosti za sve modele koji će nam dolaziti.