U svoju ponudu smo dodali tri nova branda: Goalrilla, Goaliath i Dr. Dish!

Nudimo različite koševe, košarkaške sisteme i strojeve za poboljšanje šuta. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i imaju 5 godina tvorničke garancije.

GOALRILLA

VISOKO KVALITETNI KOŠARKAŠKI SISTEMI ZA MONTAŽU U TLO

Priča o Goalrilla koševima započela je 1991. godine sa željom da se dizajnira koš, koji će omogućiti igraču da daje najviše što može. Tvrtka je vodeći proizvođač košarkaške industrije, koja nudi različite vrste koševa za sve tipove igrača, od početnika do profesionalaca. Posebne karakteristike, koje ističu Goalrilla koševe među ostalim proizvođačima su table od kaljenog stakla, prilagodba visine bez napora te beskompromisna snaga i profesionalni izgled i izvedba. Također koriste STBLZR™ tehnologiju, revolucionarnu tehnologiju koja značajno smanjuje trešnju koša, a također se koristi I prilikom izgradnje nebodera kako bi se građevina stabilizirala tijekom potresa ili jakih udara vjetra.

GOALIATH

KOŠEVI ZA MONTAŽU U TLO, PRIJENOSNI KOŠEVI I KOŠEVI ZA ZIDNU MONTAŽU

Goaliath

Goaliath je australski brand, koji proizvodi tri osnovna tipa koševa: zidne, prijenosne i in-ground koševe. Njihovi proizvodi su namijenjeni cijeloj obitelji te se lako sastavljaju i koriste. In-ground koševi su opremljeni Stabili-Frame™ tehnologijom, kod koje je stup direktno povezan s čeličnim okvirom, uz specijalno dizajniran centar gravitacije za elitnu stabilnost. Prijenosni koševi nude ErgoMove™ tehnologiju, čiji veliki kotači lagano prelaze preko svakog terena.

DR. DISH

INOVATIVNI STROJEVI ZA POBOLJŠANJE ŠUTA, SKOKA I OBRANE

Dr. Dish

  • Strojevi su odobreni od strane FIBE.
  • Dodatna potpora vašemu treningu uz Dr. Dish aplikaciju.
  • Analitika za cijelu ekipu ili pojedine igrače.

Dr. Dish

Dr. Dish je brand u vlasništvu američke tvrtke Airborne Athletics. Na svojim počecima 90-ih godina, tvrtka je uglavnom bila orijentirana na dizajniranje i proizvodnju odbojkaške trening opreme. 2003. godine predstavili su prvi stroj za košarkaški trening pod nazivom Dr. Dish, koji je koristio Consinent Air tehnologiju (CAT). To je najinovativniji stroj za simulaciju igre, koji nudi igračima priliku uvježbavati situacije i paseve iz utakmice. Također cilja na sve aspekte košarkaške utakmice, šutiranje, skakanje, obranu te vam pomaže poboljšati postotak šuta, ispraviti formu šuta i razviti mišićnu memoriju.

Detaljnije predstavljanje koševa i strojeva za trening možeš pogledati u našoj internetskoj trgovini i odabrati proizvod, koji najbolje odgovara tvojoj igri.

Postani bolji već danas!