Nakon prve polovice sezone, obilježene strogim covid-19 zdravstvenim i sigurnosnim protokolima i odgađanjem više od 30 utakmica, NBA liga ipak je odlučila održati All-Star utakmicu ove godine.

Uzbuđeni smo što ćemo vidjeti najbolje igrače lige na istom terenu sa svim njihovim vještinama, ali imamo i sjajne vijesti za one od vas koji se uvijek vesele odličnim All-Star colorwayjima košarkaških tenisica!

Nike je predstavio “Play For The Future” kolekciju koja sadrži 5 signature modela njihovih najboljih igrača. Svaki od modela dizajniran je da predstavlja način igre u budućnosti podržavajući inicijative poput čistog zraka, obnovljive i reciklirane energije, sigurne poljoprivrede i čiste vode. Neki od njih su i djelomično izrađeni od recikliranih materijala!

Play for the future Nike Kyrie 7 DD1447-800

NIKE KYRIE 7 “PLAY FOR THE FUTURE”
DD1447-800
Datum izlaska: 8. ožujka u 9:00 na webu i u trgovini

Kyrie je ove sezone jedan od najuzbudljivijih igrača na terenu i izvan njega. Njegov All-Star colorway nadahnut je njegovom prehranom na biljnoj bazi koja pomaže Zemlji smanjenjem emisije CO2 i ublažavanjem globalnog zagrijavanja.

Play for the future Nike KD 13 CW3159-001

NIKE KD 13 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3159-001
Datum izlaska: 8. ožujka u 9:00 na webu i u trgovini

Colorway Kevina Duranta predstavlja njegovu električnu sposobnost stvaranja energije dok je na terenu. Iz Nikea su objasnili: “Energija koja pokreće Kevina Duranta nije niti stvorena niti uništena.” Boje na ovom colorwayju predstavljaju taj vječni protok čiste energije.

Play for the future Nike Zoom Freak 2 CK5424-500

NIKE ZOOM FREAK 2 “PLAY FOR THE FUTURE”
CK5424-500
Datum izlaska: 8. ožujka u 9:00 na webu i u trgovini

Giannisov colorway prenosi predanost koju Nike Basketball ima za buduće generacije. Višestrukim korištenjem stvari, više dobrog nam se vraća i možemo, poput Giannisa i njegove braće, svi međusobno dijeliti obuću i uspjeh.

NIKE PG 5 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3143-300
Datum izlaska: 8. ožujka u 9:00 na webu i u trgovini

Kao što svi znamo, PG svoje slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi. Ovaj colorway predstavlja njegovu želju da pozitivno utječe i zaštiti najdragocjeniji resurs našeg planeta – vodu, kao važan dio ekosustava Zemlje.

Ovdje pronađite sve naše dostupne modele iz “Play For The Future” kolekcije >>