Iako je morao prepustiti svoju dvostruku MVP krunu sjajnom Nikoli Jokiću, Giannis Antetokounmpo još uvijek ima jako puno razloga za slavlje i veselje!

Za početak, njegovi Bucksi vraćaju se u NBA finale po prvi put nakon 1974. godine (koje su izgubili) sa željom da ponove ono što je ta momčad ostvarila 1971. kad su osvojili svoj jedini naslov prvaka. “The Greek Freak” morao je pratiti završnicu finala istočne konferencije s tribina zbog ozljede, ali prognoze za njegov povratak na parket u velikom finalu poprilično su optimistične što će razveseliti svakog fana košarke jer možemo biti sigurni da će nas čekati pravi spektakl.

Spomenuli smo da on ima još razloga za slavlje, a jedan od njih je i već treće izdanje njegove signature linije – Zoom Freak 3. Ako ste imali sreće već nositi neki od prva dva modela, možete biti sigurni kako je sve dobro iz njih sad još bolje! Naravno, tenisica je kao i uvijek primarno podređena Giannisovom stilu igre, s posebnim naglaskom na njegov ubojiti Euro step. Ključni moment tog poteza je prijenos energije s jednog stopala na drugo pod svim mogućim kutovima i upravo zato se ispod prednjeg dijela tenisice nalaze dvije ludo udobne Zoom Air jedinice. Dodatni plus ovog rješenja je što se stopalo zadržalo blizu parketu (dakle nije povišeno) baš zbog povećane kontrole. Tu kontrolu dodatno podupire i vrlo dobar višesmjerni uzorak na potplati.

Gornji dio je od prozračnog i vrlo udobnog materijala, a poput “šlaga na tortu” na gornjištu se nalazi kopča koja osim što izgleda odlično također jako dobro zaključava stopalo. Već prvi najavljeni colorwayji izgledaju izvanredno, a cjelokupna estetika tenisice također je vrhunska. Kao jednu zanimljivost možemo istaknuti da je ovu tenisicu kao prvi igrač na NBA parketima nosio jedan drugi igrač Bucksa. Naravno, riječ o “Sneaker Kingu” P.J. Tuckeru!

Razlozi za slavlje “grčkog monstruma” ne prestaju s ovim tako da je za kraj ostala još jedna super vijest, a radi se Nike Giannis Immortality odnosno Giannisovoj timskoj tenisici koja na prvi pogled izgleda fantastično.

Nike-Giannis-Immortality-_Black-VoltCZ4099-010dsds

Detaljni pregled ovog B modela signature linije vjerojatno ćemo donijeti u videu, a zasad možemo izdvojiti atraktivnu petu kroz koja prolazi valovita crta. Zatim, tu su lagani materijali gornjišta, kao i uzorak “riblje kosti” na potplati koji nas posebno veseli. Na kraju, tu je i Freak logo/branding pa nam se čini kako će i ovaj model sa svojom pristupačnijom cijenom biti pravi hit!

Evo to bi bile glavne i uzbudljive novosti iz života jednog od najboljih košarkaša na svijetu i samo vam savjetujemo da nas nastavite pratiti za dodatne recenzije i informacije o dolascima novih modela.

Pogledajte cijelu kolekciju Giannisa Antetokounmpoa >>