Jako dobro znate da kod nas možete pronaći košarkaške tenisice najboljih brandova,

Vrlo često samo za vas imamo modele limitiranih serija koje je teško pronaći bilo gdje u svijetu!
Isto vjerojatno znate da se neke tenisice, odlukama proizvođača, proizvode u ograničenim količinama, a mi u Grosbasketu dajemo sve od sebe da dobijemo što više pari za vas. No, koliko god se trudimo, kod najpopularnijijh modela košarkaških tenisica vrlo je teško zadovoljiti veliku potražnju i upravo zato moramo uvoditi različite modele prodaje koji su vam vjerojatno i poznati ako nas pratite na društvenim mrežama ili ste bili u našim trgovinama u Budimpešti, Ljubljani i Zagrebu.

First come, first served

Dakle, prvi model je takozvani “first come, first served” odnosno tko prvi, njegovo je (pravo na kupnju), kod kojeg je nekada potrebno doći i puno ranije od najavljenog početka prodaje. Dakle, mi ćemo uvijek na našim kanalima na društvenim mrežama najaviti kada kreće “first come, first served” prodaja, koji dan, u točno koliko sati.
Prema vašoj procjeni o popularnosti tenisice, morate vidjeti koliko unaprijed je poželjno doći. Na primjer, ako prodaja počinje u 17 poslijepodne, nekada je potrebno doći i nekoliko sati ranije tako da je ovo jedan savjet kojeg možete imati na umu kad je u pitanju ovaj model prodaje.

Raffle

Drugi model, za koji dobivamo još više pitanja je takozvani raffle ili ga možemo najjednostavnije prevesti kao tombolu. Ovdje se vi prijavljujete za pravo na kupnju određene tenisice. Dakle, u slučaju da ste izvučeni na raffleu, vi ne dobivate tu tenisicu na poklon. Besplatne tenisice možete osvojiti kad (povremeno) organiziramo giveaway, ali to je zapravo sasvim druga tema. No, kad smo već spomenuli i ovo kao dio naših aktivnosti, opet se vraćamo na društvene mreže gdje ćemo uvijek najaviti ovakve nagradne igre, a ovdje je popis gdje nas sve možete pratiti da vam ovakva informacija ne bi promakla:

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter
Tik Tok
LinkedIn

Sad se vraćamo na raffle kod kojeg, ako vas nasumično odaberemo, vi dobivate pravo na kupnju tenisica.
Ponavljamo kako sve to radimo da bi cijeli proces bio što pošteniji, kako bi svi imali jednaku priliku za pristup i kupnju tenisicama koje, kod određenih colorwayja i modela, znaju biti iznimno tražene. Možete biti sigurni da se uvijek vodimo tim pristupom pa čak i naši zaposlenici koji žele određeni par, moraju sudjelovati u raffleu. Za raffle također komuniciramo (na našem webu i društvenim mrežama) točna vremena kad je potrebno doći ako se radi o in-store raffleu ili do kad se najkasnije morate prijaviti za online raffle.

In-store raffle

Ova verzija održava se u trgovini, a jedna posebna napomena za nju je da se kod prijave imena prijavljujete i za veličinu tenisica koje bi željeli dobiti. Tako da u slučaju kad vas se izvuče, ta veličina mora još uvijek biti dostupna da bi je vi dobili. U slučaju da vaše željene veličine više nema tada gubite pravo na kupovinu.

Online raffle

Ovo je verzija koju u zadnje vrijeme čak i češće prakticiramo, a na to je značajno utjecala epidemiološka situacija. Online raffle je specifičan po tome što se prijavljujete online i, u trenutku prijave, morate ostaviti podatke vašeg PayPal računa na kojem morate imati dovoljno sredstava (novaca) koja se u trenutku prijave rezerviraju. Dakle, ta sredstva su rezervirana; ona vam nisu oduzeta s vašeg računa i, u slučaju da ste izvučeni na raffleu, tada se ta sredstva uzimaju i provodi se klasična transakcija kupovine.
S druge strane, u slučaju da niste imali sreće i da niste nasumično izvučeni na online raffleu, rezervacija se poništava i sredstva se vraćaju na vaš račun. Nekada taj proces zna potrajati nekoliko dana, ovisno o tome jesu li sredstva izravno na vašem PayPal računu ili je povezan s vašom kreditnom ili debitnom karticom u banci. Dakle, ovo može biti proces koji traje neko vrijeme, a u slučaju da imate bilo kakvih nejasnoća, nepoznanica, problema ili pitanja – uvijek nam se možete obratiti. Naši kontakti su dostupni na webu i nadamo se da vam sve ovo bar malo pomaže.
Kao zadnju preporuku, vodimo vas do najava modela koji uskoro dolaze kako bi se na vrijeme mogli pripremiti ;D

USKORO >>>