Steph Curry ne pokazuje znakove usporavanja jer ponovno uspješno vodi Golden State Warriorse kroz doigravanje u NBA ligi. Isto se može reći i za signature liniju tenisica koja svakim novim modelom postaje sve bolja!

UA Curry Flow 9

Na prvi pogled moglo bi biti malo teško uočiti razlike između 9. i 8. izdanja Stephovih košarkaških tenisica za koje smo napravili ovu video recenziju:

Tehničke specifikacije

Međutim, ovaj prvi pogled mogao bi vas zavarati. Da, novi Curryjev model ponovno koristi nevjerojatnu UA Flow pjenu, koja se pokazala kao vrhunsko rješenje za udobnost i prianjanje.

Vrhunsko rješenje za udobnost i prianjanje – ovo nismo slučajno ponovili, to smo napravili kako bi se naglasilo koliko su ovi aspekti tenisice sjajni! Zanimljivo je i to da se u osnovi opet radi o niskoj tenisici koja bi se gotovo mogla koristiti za trčanje s obzirom na to koliko je lagana.

Sličnosti ovdje ipak prestaju, a prva značajna razlika je UA Warp materijal gornjeg dijela tenisice koji donosi povećanu stabilnost kroz vlastitu strukturu, ali i kroz dodatno povezivanje s ranije spomenutom Flow pjenom. Još jedna novost gornjeg dijela jest jezik što znači da, za razliku od prošle godine, Curry brand donosi rješenje koji nije izvedeno iz jednog dijela materijala. Ovo će svakako olakšati obuvanje tenisice! Uzimajući u obzir da su ovo glavni tehnički aspekti, možemo potvrditi kao je zapravo riječ o minimalističkoj košarkaškoj tenisici koja daje upravo sve ono što trebate i očekujete od jednog od vrhunskih brandova na tržištu.

Nadahnuće: Sesame Street

Sada se možemo usredotočiti na Sesame Street colorwayje koji donose odličan i razigrani dizajn i koji nas također podsjećaju na razigranost kojom Steph Curry dominira na NBA terenima. Evo što je o tome rekao:

“Moj omiljeni Muppet u Sesame Street je definitivno Elmo. Uvijek se smije i dobro se zabavlja i izvlači najbolje iz svih. To je ista radost koju pokušavam donijeti na teren. Dobio sam puno pozitivnih povratnih informacija o svakom modelu. Svi znaju Sesame Street i mi smo likove oživjeli kroz tenisica. Svaki colorway je drastično drugačiji i pokazuje njihovu individualnost, ali ih sve također ujedinjuje.

Svemu ovome posebni legitimitet daje činjenica da su Steph i njegova djeca veliki Sesame Street fanovi i da su on i njegova supruga Ayesha sudjelovali u jednoj epizodi o važnosti zdrave prehrane::

Trenutno imamo dvije odlične boje Curry Flow 9 x Sesame Street:
– “Talking Trash”, koje je nadahnuo Oscar the Grouch
– “Taking Cookies”, koje je nadahnuo Cookie Monster

A možete ih pogledati ovdje: https://www.grosbasket.com/hr/catalogsearch/result/?q=Curry+Flow+9+x+Sesame+Street

Imajte na umu da su se prethodni colorwayji koje smo imali u trgovini vrlo brzo rasprodali pa predlažemo da i vi brzo djelujete, a kad ste već kod toga možete pogledati i cijelu Steph Curry kolekciju u našoj ponudi:

Zaključak

Na kraju, ove tenisice su ludo udobne i odlične za igru, treniranje ili nošenje tijekom cijelog dana pa ih svakako provjerite, a ako ste još neodlučni pogledajte i našu video recenziju za UA Curry Flow 9: