Ovaj vrlo lagan i nizak model pun je tehnologije koja će se svidjeti ozbiljnim igrači(ca)ma

Legenda o Giannisu Antetokounmpou nastavlja rasti iako je već postigao stvari o kojima većina igrača može samo sanjati. Njegova najvažnija ostvarenja uključuju:

– osvajanje NBA prvenstva i MVP finala

– dvije MVP nagrade regularne sezone

– MVP trofej s NBA All Star utakmice

– Nagrada za obrambenog igrača godine

– član „NBA 75th Anniversary Teama

Prava zvijezda

Samo su najsjajnije zvijezde zaslužile pravo postati dijelom filmske/šou-biznis industrije, a Giannis je otključao i taj izazov ovog ljeta s Disney+ filmom “Rise” – inspirativnoj priči o uspjehu njega i njegove braće. Povrh svega ovog, Giannis također ima „radno“ ljeto na Eurobasketu (pronađite naš blog o natjecanju ovdje) gdje se predviđa da će osvojiti medalju (možda čak i zlatnu?) s Grčkom.

Vlastita linija košarkaških tenisica uvijek je veliko postignuće, ali “Greek Freak” je to također proširio s timskim Immortality modelom kako bi stigao na još višu razinu.

Četvrto izdanje

Koliko god da je sve ovo impresivno, usredotočimo se na glavnu temu ovog bloga: Nike Zoom Freak 4 košarkaške tenisice koje obećavaju velike stvari nakon testiranja u trgovini koje je proveo naš tim!

– tenisica ima višesmjerni uzorak na potplati koji pruža odlično prianjanje na terenu

– naša preporuka je da ovaj model koristite samo na unutarnjim terenima

– potplata je općenito zanimljiva jer je razdvojena (slično je bilo i na Zoom Freak 3 modelu), ali nije sastavljena od dva potpuno odvojena dijela i rezultat je vrhunski prijenos energije od pete prema prstima

– za razliku od prethodnih Zoom Freak izdanja, ovo novo izdanje ima preinačeni srednji dio između potplate i gornjišta koji otkriva Zoom Air jedinice na bočnim stranama stopala, dok je “bubble” također vidljiv kroz potplat.

Različite vrste mrežastih materijala koriste se za gornjište kako bi se povećala ventilacija i potpora. Lagana pjena i Zoom Air jedinice koje se nalaze ispod stopala pomažu vam s brzinom kretanja dok istovremeno pružaju odličan fit (ako imate stopalo uobičajene širine, možete kupiti model u vašoj standardnoj veličini). Giannisov stil igre idealan je za Nike Zoom Freak 4, budući da ima posebno osjetljivu „amortizaciju“, višesmjernu kontrola pokreta i odlično zaključavanje prednjeg dijela stopala.

Konačno, ukupnim izgledom tenisice dominira golemi Nike Swoosh koji je okrenut u smjeru suprotnom od uobičajenog, ali to nije samo stvar dizajna jer je time ostvarena više nego solidna bočna stabilnost i potpora.

Savjet

Sve dok ulažete potrebnu količinu vremena i predanosti, nema ograničenja u tome što možete učiniti s ovom košarkaškom tenisicom jer je idealna da vam pomogne u probijanju prepreka i postizanju uspjeha. Giannis Antetokounmpo ponovno je svojim obožavateljima donio nešto sjajno i jednostavno si ne možete priuštiti da ih makar ne isprobate u našim trgovinama!